Analyst Group kommenterar SMG:s senaste nyhetsflöde - Börskollen

Aktieanalys

{newsItem.title}

Analyst Group kommenterar SMG:s senaste nyhetsflöde

Shortcut Media Group (”SMG” eller ”bolaget”) har idag den 16 september 2021 kommunicerat ett flertal bolagshändelser; Förvärv av STARK Film, tecknat avtal med Dividend Sweden om ägarspridning och kapitaltillskott samt ett samarbetsavtal med More Alliance.

Detta är en viktig pusselbit för SMG för att öka volymen av sin affär, vilket möjliggör skalfördelar och tillika högre lönsamhet på sikt. Vidare erhåller SMG-koncernen värdefull kompetens för att stärka såväl som bredda sitt produkterbjudande inom rörlig bild, vilket enligt Analyst Group bäddar för fortsatt stark god organisk tillväxt genom att SMG blir en än desto mer attraktiv aktör inom mediamarknaden.

Avslutningsvis så har vi intervjuat SMG:s styrelseordförande Anders Brinck, se länken.

Länk till analysen i sin helhet: https://www.analystgroup.se/kommentarer/kommentar-pa-senaste-nyheterna-i-shortcut-media/

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Shortcut Media

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Därutöver rekommenderar vi också att du prenumererar på vårt nyhetsbrev samt laddar ner vår app (helt gratis). Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. För att investera i fonder så billigt som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR där du kan äga över 1 300 av de bästa fonderna och betala 30-50 % mindre i avgifter, varje år!

Ett tips är att öppna konto hos båda för att nyttja fördelarna och de låga avgifterna hos respektive aktör.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar kan vi verkligen rekommendera Hedvig. Vi jämförde direkt på deras site och sänkte vår egen kostnad för hemförsäkring med 2 436 kr per år, jämfört med det näst billigaste alternativet. Pengar som nu läggs på sparande istället.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Shortcut Media