Chordate Medical: Flyttar fram positionerna - Analyst Group - Börskollen

Aktieanalys

{newsItem.title}

Chordate Medical: Flyttar fram positionerna - Analyst Group

Chordate utvecklas i linje med våra förväntningar, där Bolaget på kort tid sedan CE-märkningen för migränbehandlingen i maj redan har hunnit leverera de första kommersiella beställningarna till den italienska distributören Vedise. Under augusti stod det även klart att behandlingar av de allra första migränpatienterna har inletts på lokala kliniker i Sverige. Som Chordate själva skriver, anser även vi att Bolaget flyttar fram sina positioner, där vi ser att framsteg i den kommersiella resan med tiden kan komma att öka sannolikheten för en framgångsrik exit. I samband med den nyligen presenterade Q2-rapporten väljer vi att endast göra mindre justeringar i vårt värderingsintervall, samtidigt som vi upprepar vårt Base scenario om 4,1 kr (4,1) per aktie.

Länk till analysen i sin helhet: https://www.analystgroup.se/analyser/chordate-medical-q2-21/

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Chordate Medical

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Därutöver rekommenderar vi också att du prenumererar på vårt nyhetsbrev samt laddar ner vår app (helt gratis). Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. För att investera i fonder så billigt som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR där du kan äga över 1 300 av de bästa fonderna och betala 30-50 % mindre i avgifter, varje år!

Ett tips är att öppna konto hos båda för att nyttja fördelarna och de låga avgifterna hos respektive aktör.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar kan vi verkligen rekommendera Hedvig. Vi jämförde direkt på deras site och sänkte vår egen kostnad för hemförsäkring med 2 436 kr per år, jämfört med det näst billigaste alternativet. Pengar som nu läggs på sparande istället.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Chordate Medical