Chordate Medical (CMH) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Chordate Medical aktie

CMH  

Chordate Medical Holding är verksamma inom medicinteknik. Bolaget utvecklar behandlingar för kronisk nästäppa genom fysisk vibration. Vibrationen stimulerar nervsystemet som i sin tur sammandrar blodkärlen i nässlemhinnan, vilket underlättar och skapar utrymme för luft. Idag har bolaget verksamhet i Norden, Storbritannien och delar av Mellanöstern, med mål att öka närvaron på den globala marknaden. Chordate Medicals huvudkontor är beläget i Kista.

Chordate Medical tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 335 MSEK, en omsättning på 4 MSEK och med ett resultat på -20 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Chordate Medical

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Chordate Medical (CMH) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Chordate Medical aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern CMH. Aktien har ett P/E-tal på -16.7 och P/S-tal på 107.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Chordate Medical utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Chordate Medical Avanza – se aktiekurs idag

Se Chordate Medical senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Chordate Medical – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Chordate Medical.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Chordate Medical.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Chordate Medical

Chordate Medical

TickerCMH
ListaNGM
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde335 MSEK
Omsättning4 MSEK
Vinst-20 MSEK
P/E-16.7
P/S107.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Chordate Medical

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Chordate Medical? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter