Källor: Bravida-chef ska ha delat ut manual för fakturafusk
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Börs & Finans

Källor: Bravida-chef ska ha delat ut manual för fakturafusk

Källor:

Anställda på installationsbolaget Bravida ska ha fått en manual för fakturafusk. Enligt Dagens Industri, som talat med källor, har flera anställda fått manualen. Dessutom har Region Skåne sagt upp ett ramavtal med företaget och polisanmält det för överfakturering.

  • Enligt Dagens Industri har flera anställda på Bravida fått en manual för fakturafusk.
  • Region Skåne har sagt upp sitt ramavtal med Bravida och polisanmält företaget för överfakturering.

Enligt Dagens Industri har en manual skickats ut till en anställd på Bravida. Manualen ska ha instruerat den anställda om hur de ska manipulera fakturor. Enligt tidningen har flera anställda mottagit denna manual.

Detta skriver Dagens Industri, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Region Skåne bryter kontrakt med Bravida

I april blev det känt att Region Skåne brutit sitt ramavtal med Bravida. Regionen har även polisanmält företaget efter en granskning som visar att Bravida överfakturerat sina tjänster.

Detta är en allvarlig anklagelse som kan ha långtgående konsekvenser för Bravida. Vi på Börskollen kommer fortsätta att följa utvecklingen kring denna händelse.

Börskollen om Bravida

Bravida är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Sverige och handlas med tickern BRAV på Large Cap. Bravida verkar inom sektorn Industri och aktien har 10429 st ägare hos Avanza samt 2522 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

Bravida Holding är en koncern inriktad mot att erbjuda helhetslösningar inom installation och service för fastigheter. Fokus ligger på att erbjuda tjänster inom el, värme, sanitet och ventilation. Utöver innehar även Bravida specialistkompetens inom brandskydd, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift. Bolaget har idag sitt huvudkontor i Stockholm.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om Bravida, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Bravida

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Bravida

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt