Bravida (BRAV) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Bravida aktie

BRAV  

Bravida Holding är en koncern inriktad mot att erbjuda helhetslösningar inom installation och service för fastigheter. Fokus ligger på att erbjuda tjänster inom el, värme, sanitet och ventilation. Utöver innehar även Bravida specialistkompetens inom brandskydd, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift. Bolaget har idag sitt huvudkontor i Stockholm.

Bravida tillhör sektorn Industri och branschen Installation & VVS. Bolaget har ett börsvärde på 24 825 MSEK, en omsättning på 20 792 MSEK och med ett resultat på 1 013 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Bravida

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Bravida (BRAV) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Bravida aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Large Cap, och med tickern BRAV. Aktien har ett P/E-tal på 24.5 och P/S-tal på 1.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Bravida utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Bravida senaste utdelning är 2.5 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Bravida Avanza – se aktiekurs idag

Se Bravida senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Bravida – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Bravida.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Bravida.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Bravida

Bravida

TickerBRAV
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschInstallation & VVS
Börsvärde24 825 MSEK
Omsättning20 792 MSEK
Vinst1 013 MSEK
P/E24.5
P/S1.2
Utdelning2.5 SEK
Direktavkastning2%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Bravida

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Bravida? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter