Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kvällskollen:

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Blankningskollen: 20 mest blankade aktierna just nu"

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Blankningskollen: 20 mest blankade aktierna just nu" som skrevs av Börskollen eller "Dagens aktierekommendationer – Cibus Nordic och NEL med på listan" av Börskollen – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Blankningskollen: 20 mest blankade aktierna just nu

Nedan finner du en färsk sammanställning av de mest blankade aktierna just nu. I toppen av denna lista hittar vi denna vecka Samhällsbyggnadsbolag, Electrolux och Scandic Hotels. Nedan finner du hela topp 20-listan,..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

2. Mörk börsdag för flera stora fastighetsbolag

För flera fastighetsbolag har det varit trist på börsen den här veckan, några stora bolag tappade flera procent på torsdagen. SBB tappade hela 7,2 procent i går och riskerar att handlas till under 10 kronor...

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 30 september. Några..

3. Dagens aktierekommendationer – Cibus Nordic och NEL med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 30 september. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: Pareto..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

4. Nordnets sparare tar skydd i utdelningsaktier

Nordnets sparare tar skydd i utdelningsaktier..

En nyhet från Realtid som du kan ta del av här.

5. Vinnare & Förlorare - Sinch rusar efter Softbank-exit medan Fingerprint rasar på nyemissionsbesked

Stockholmsbörsen stiger under morgonen. Sinch upplever ett lättnadsrally medan Fingerprint Cards faller tungt. Braincool har handelsstoppats på Spotlight efter att ha skjutit fram sin företrädesemission.   Efter 33..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

6. Aktien som Hernhag har svårt att låta bli: ”En godbit”

Aktien som Hernhag har svårt att låta bli: ”En godbit”. Och två aktier han nyligen ökat i..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

7. Här är fredagens aktierekar

Färsk köprek för Tele2 - sänkta riktkurser för H&M..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 30 september finner vi bland annat "Softbank..

8. Lista: Dagens insynsaffärer - Softbank säljer sitt innehav i kurskollapsade Sinch

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 30 september finner vi bland annat "Softbank säljer sitt innehav i kurskollapsade Sinch" och "Softbank säljer sitt innehav i..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

9. DNB: Tele2 för attraktivt för att ignorera

Även Telia är ett "solitt" aktiecase - DNB rekommenderar köp i båda telekomoperatörerna..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

10. Höstens bästa aktier

Höstens bästa aktier. Så här får du bra ränta för dina sparpengar. Vi granskar flygbolagens bonussystem. Bästa investeringarna för lägre elkostnad. Elbilarna du ännu kan beställa till årsskiftet – med..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Nu rullar konkursvågen i Padelsverige – 12 bolag i putten sedan i somras

För några år sedan poppade padelhallarna upp som svampar i skogen. Nu har pendeln definitivt svängt. Under de senaste månaderna har ett dussin padelbolag kastat in handuken. Hallarna plågas inte bara av att..

En nyhet från Breakit som du kan ta del av här.

12. Ryssland anklagar väst för att ha saboterat Nord Stream

Teorierna om vem som låg bakom sabotaget på ledningarna Nord Stream 1 och 2 fortsätter. Ryssland har gått ut under fredagen och sagt att man nu har bevis på att det är väst som ligger bakom angreppen på..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

Privatspararna hos nätbanken Avanza har minskat sin börsaffärer med 25 procent i september. Enligt ny statistik från banken och..

13. Avanza: Alla stjärnor på börsen står fel

Privatspararna hos nätbanken Avanza har minskat sin börsaffärer med 25 procent i september. Enligt ny statistik från banken och nätmäklaren gjordes 280 200 affärer per dag av privatsparare under månaden. Det är..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

14. Alla Affärsvärldens analyser vecka 39

Analyser av Axfood, Europris, Truecaller, Nelly, Lax-aktier, I Love Lund, Premium Snacks och HM samt Börsgolvet, Investeraren, Lock-up-avtal, Afv-portföljen, BuyHold-portföljen, nytt poddavsnitt, Råduppföljning och..

En nyhet från Affärsvärlden som du kan ta del av här.

15. Elprisrekorden sprider sig norrut

Rekordmånaden augusti avlöstes snabbt av en ännu dyrare september, när det kommer till elpriserna. Nu drabbas även norrlänningarna av nya toppnivåer. I södra Sverige är elen fortfarande svidande dyr – men..

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Avanza Bank

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.