Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Blankningskollen: 20 mest blankade aktierna just nu"
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Börs & Finans

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Blankningskollen: 20 mest blankade aktierna just nu"

Kvällskollen:

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Blankningskollen: 20 mest blankade aktierna just nu" som skrevs av Börskollen eller "Helikoptrar störtade – rysk general tror inte på seger" av Dagens PS – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Blankningskollen: 20 mest blankade aktierna just nu

Nedan finner du en färsk sammanställning av de mest blankade aktierna just nu. I toppen av denna lista hittar vi denna vecka Samhällsbyggnadsbolag, JM och Intrum. Nedan finner du hela topp 20-listan, läser mer om de..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

2. Sverige på väg in i recession

Recession i Sverige. Hushållen i Sverige har befunnit sig i en pågående pressad situation under de senaste 18 månaderna, på grund av påtagliga prisökningar som har påverkat deras köpkraft negativt. Denna..

En nyhet från Finanstid som du kan ta del av här.

Vid fronten står Vostokbataljonen på den ryska sidan och kämpar med utmattade soldater, tomma ammunitionsförråd och utan stöd från..

3. Helikoptrar störtade – rysk general tror inte på seger

Vid fronten står Vostokbataljonen på den ryska sidan och kämpar med utmattade soldater, tomma ammunitionsförråd och utan stöd från reservtrupper. Nu tror generalen för bataljonen inte längre på en rysk seger...

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

4. Hernhag: En portfölj uppbyggd som ett fotbollslag

I veckans aktiechatt listade Marcus Hernhag  elva aktier för en portfölj uppbyggd som en fotbollslag. Dessutom gav han råd om hur investerare ska hantera den senaste tidens börsturbulens. Han listade också några..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

5. Intellego rasar efter oklarheter kring amerikansk stororder - Di

Vid 12:09 rasade teknikbolaget Intellego plötsligt 35 procent. Anledningen är att en granskning från Dagens industri pekar på frågetecken kring storordern på minst 60 miljoner kronor från amerikanska Radical..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

6. Dagens aktierekommendationer – Sensys Gatso med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 18 augusti. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: Redeye höjer..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

7. Alla Affärsvärldens analyser vecka 33

Analyser av JM, Volvo Cars, Addvise, Hexatronic, New Wave, Awardit, Gaming Innovation Group, Absolent, Rugvista, Tethys Oil och Inission samt Börsgolvet, Investeraren, Råduppföljning, Insiderkollen, Nytt poddavsnitt..

En nyhet från Affärsvärlden som du kan ta del av här.

De kallas för Sveriges svar på familjen Kardashian och turas om att toppa nyhetssajterna. Men har du koll på exakt vilka bolag familjen..

8. Imperiet Wahlgren Ingrosso – här är alla bolag som Sveriges mest kända familj är involverade i

De kallas för Sveriges svar på familjen Kardashian och turas om att toppa nyhetssajterna. Men har du koll på exakt vilka bolag familjen Wahlgren Ingrosso driver? Vi har hela listan...

En nyhet från Breakit som du kan ta del av här.

9. Lista: Dagens insynsaffärer - SBB:s vd har köpt aktier för 0,4 miljoner kronor

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 18 augusti finner vi bland annat "SBB:s vd har köpt aktier för 0,4 miljoner kronor" och "Smallcap World Fund minskar i..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

10. Vinnare & Förlorare - BTS faller på sänkt prognos

Stockholmsbörsen har som väntat öppnat nedåt på fredagen, tyngd av fortsatta nedgångar i omvärlden efter de senaste dagarnas stigande ränteoro. I rapportflödet faller BTS efter sänkt prognos. Efter knappt 20..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Analytikernas syn på Embracer efter rapporten

Embracer fortsätter stiga på fredagen i kölvattnet av torsdagens rapportdriva kursrally. Samtidigt har flera analytiker hunnit räkna på rapporten med genomgående små riktkursförändringar som följd. Av de..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

12. Wall Street-räv spår smärtsamt börsras

Under det senaste decenniet har investerarna och Fed haft fel om räntan och nu får USA:s ekonomi ta smällen för det, enligt Wall Street-gurun. Han är en luttrad investerare och hedgefondförvaltare och har varit..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

Tesla-aktien har backat rejält. Men det räcker inte. ”Teslas börsvärde borde falla med 93 procent”, skriver analysfirman Currency..

13. Hänsynslösa sågningen: ”Tesla borde ner 93 procent”

Tesla-aktien har backat rejält. Men det räcker inte. ”Teslas börsvärde borde falla med 93 procent”, skriver analysfirman Currency Research Associates. Tesla-aktien har backat efter prissänkningar i Kina. På..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

14. Kinesisk jätte söker konkursskydd i USA

Kinesisk jätte söker konkursskydd i USA. ..

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

15. Günther Mårders nya uppdrag: "Går tillbaka till finansbranschen"

Sveriges kanske mest sparsamme person Günther Mårder avslöjar nu delvis vad han ska göra härnäst efter att ha valt att hoppa av VD-stolen på Företagarna...

En nyhet från Affärsvärlden som du kan ta del av här.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Absolent Air Care

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt