BTS Group (BTS B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

BTS Group aktie

BTS B  

BTS Group är ett konsult- och utbildningsbolag. Bolaget erbjuder idag egenutvecklade program inom arbetsområdena affärsstrategi, affärsmannaskap, ledarskap och försäljning. Utöver innehas kompetens inom digitaliseringsrelaterade frågor. Verksamhet innehas på internationell nivå inom ett flertal globala regioner, med små- och medelstora bolag som dominerande kundbas. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

BTS Group tillhör sektorn Industri och branschen Affärskonsulter. Bolaget har ett börsvärde på 6 462 MSEK, en omsättning på 1 862 MSEK och med ett resultat på 35 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien BTS Group

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper BTS Group (BTS B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

BTS Group aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern BTS B. Aktien har ett P/E-tal på 183.4 och P/S-tal på 4.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

BTS Group utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

BTS Group senaste utdelning är 1.2 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.4% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

BTS Group Avanza – se aktiekurs idag

Se BTS Group senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter BTS Group – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien BTS Group.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i BTS Group.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om BTS Group

BTS Group

TickerBTS B
ListaMid Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschAffärskonsulter
Börsvärde6 462 MSEK
Omsättning1 862 MSEK
Vinst35 MSEK
P/E183.4
P/S4.4
Utdelning1.2 SEK
Direktavkastning0.4%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien BTS Group

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om BTS Group? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter