ADDvise Group A (ADDV A) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

ADDvise Group A aktie

ADDV A  

ADDvise Group erbjuder helhetslösningar till sjukvårds- och forskningsenheter, vilket inkluderar laboratorieinredning, skyddsventilation, samt diverse förbrukningsmaterial. Verksamheten styrs utifrån två affärssegment: Lab och Sjukvård. Kunderna återfinns främst inom den nordiska marknaden, men även på den övriga internationella marknaden och innefattar både kunder inom privat - och offentlig sektor. Bolaget har idag sitt huvudkontor i Stockholm.

ADDvise Group A tillhör sektorn Hälsovård och branschen Hälsovård & Hjälpmedel. Bolaget har ett börsvärde på 453 MSEK, en omsättning på 366 MSEK och med ett resultat på 20 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien ADDvise Group A

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper ADDvise Group A (ADDV A) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

ADDvise Group A aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern ADDV A. Aktien har ett P/E-tal på 23.1 och P/S-tal på 1.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

ADDvise Group A utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

ADDvise Group A senaste utdelning är 0 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.6% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

ADDvise Group A Avanza – se aktiekurs idag

Se ADDvise Group A senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter ADDvise Group A – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien ADDvise Group A.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i ADDvise Group A.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om ADDvise Group A

ADDvise Group A

TickerADDV A
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschHälsovård & Hjälpmedel
Börsvärde453 MSEK
Omsättning366 MSEK
Vinst20 MSEK
P/E23.1
P/S1.2
Utdelning0 SEK
Direktavkastning0.6%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien ADDvise Group A

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om ADDvise Group A? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter