Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Blankningskollen: 20 mest blankade aktierna just nu"
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Börs & Finans

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Blankningskollen: 20 mest blankade aktierna just nu"

Kvällskollen:

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Blankningskollen: 20 mest blankade aktierna just nu" som skrevs av Börskollen eller "Orrön Energy: Lundins make-over via M&A" av Affärsvärlden – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Blankningskollen: 20 mest blankade aktierna just nu

Nedan finner du en färsk sammanställning av de mest blankade aktierna just nu. I toppen av denna lista hittar vi denna vecka Samhällsbyggnadsbolag, JM och Elekta. Nedan finner du hela topp 20-listan, läser mer om de..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

2. Hernhag: Så blir du rik på börsen

Två av de bästa tumreglerna för att bli rik och för att investera på börsen är vanligast på engelska. Money never sleeps och dividends don’t lie. Båda är negationer, så rent psykologiskt blir reglerna ännu..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

Olja och prospektering var tidigare synonymt med familjen Lundin...

3. Orrön Energy: Lundins make-over via M&A

Olja och prospektering var tidigare synonymt med familjen Lundin...

En nyhet från Affärsvärlden som du kan ta del av här.

4. Dagens aktierekommendationer – Telia Company med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 8 september. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: Nextgen Research..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

5. Ryssland på fallrepet: Ukrainas genombrott

Det är troligt att Ukraina lyckas bryta igenom och kollapsa de ryska försvarslinjerna fullständigt på den södra fronten innan året är slut, uppger USA:s försvarsunderrättelsetjänst. Trent Maul är analyschef..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

6. Ska man ta ut tjänstepensionen så fort som möjligt?

Vissa tjänstepensionsförsäkringar erbjuder möjligheten att ta ut hela beloppet under 5 eller 10 år. Många vill sprida ut tjänstepensionen över flera år. Men vad är klokast? Varannan svensk är orolig för hur..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

7. Analys: Köpvärd oljeaktie mot nytt kursrekord

Efter tidigare bottenkänningar har olje- och skogsrelaterade aktier vänt uppåt. Privata Affärers expert på teknisk analys Ingemar Carlsson har valt ut tre aktier att hålla ögonen på framåt. ✔ Köpvärda..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 8 september finner vi bland annat "Nästan var..

8. Lista: Dagens insynsaffärer - Nästan var fjärde styrelseledamot äger inga aktier, Traton är sämst i klassen - Affärsvärlden

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 8 september finner vi bland annat "Nästan var fjärde styrelseledamot äger inga aktier, Traton är sämst i klassen -..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

9. Bakvänt: Suga in magen ofta ger slappare mage

Tycker du att din mage putar för mycket och brukar dra in den för att du ska se lite smalare ut? Sluta i så fall omedelbart med det. De flesta har säkert någon gång hållit in magen för att se smalare ut. Det..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

10. Bilföretag kan sälja data om ägarens sexliv

Moderna bilar är en katastrof för den personliga integriteten, visar en ny studie. Har du riktigt otur säljer tillverkarna vidare information om ditt sexliv. ”Mängden data som bilföretagen uppenbart sa att de..

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Veckans 9 mest sedda börsklipp

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Synact Pharma | Comment on the EXPAND top line data presented..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

12. Storytel har en trovärdig plan - Di

Ljudboksbolaget Storytel har tagit fram en trovärdig plan som kan generera vinst om några år. Det skriver Dagens Industri i en analys. Planen handlar om att bolaget har numera fokus på tio kärnmarknader...

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

Det är inte bara i Tesla som den personliga integriteten riskerar att kränkas, farorna är häpnadsväckande lika stora i andra..

13. Nya bilar blottar ditt sex- och privatliv

Det är inte bara i Tesla som den personliga integriteten riskerar att kränkas, farorna är häpnadsväckande lika stora i andra nytillverkade bilar. I en ny rapport från stiftelsen Mozilla Foundation ställs saken..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

14. Larmet: De kan ta över din Iphone – utan att du klickar på en länk

Larmet: De kan ta över din Iphone – utan att du klickar på en länk. En bild är allt som krävs för att knäcka mobilens skydd...

En nyhet från Breakit som du kan ta del av här.

15. Fridell: Sju givna aktier för en bred portfölj

I veckans aktiechatt listade Marcus Fridell en diversifierad basportfölj med sju aktier. Han tipsade också om två köpvärda och lågt värderade oljeaktier och tre fina investmentbolag. Dessutom: ✔ Norska..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Samhällsbyggnadsbolag

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt