Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kvällskollen:

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Dagens aktierekommendationer – Assa Abloy och Meta Platforms med på listan"

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Dagens aktierekommendationer – Assa Abloy och Meta Platforms med på listan" som skrevs av Börskollen eller "Lista: Dagens insynsaffärer - Media and Games Invests vd Remco Westermann ökar sitt aktieinnehav" av Börskollen – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Dagens aktierekommendationer – Assa Abloy och Meta Platforms med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 11 juli. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: Sparebank 1 Markets..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

2. Veckans TA – Volvo Car, Husqvarna & Investor

Veckans TA – v28 2022-07-11 I detta avsnitt tittar vi närmare på tre aktier som just handlas inom ramen för en fallande trend på lite kortare sikt. Först tittar på på Volvo Car, sedan på Husqvarna och..

En nyhet från Finanstid som du kan ta del av här.

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 12 maj finner vi bland annat "Media and Games..

3. Lista: Dagens insynsaffärer - Media and Games Invests vd Remco Westermann ökar sitt aktieinnehav

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 12 maj finner vi bland annat "Media and Games Invests vd Remco Westermann ökar sitt aktieinnehav" och "Spiltan Fonder flaggar..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

4. Så investerar Petter Stordalen – du kan skugga honom

Norske hotellmiljardären Petter Stordalen är svag för startup-bolag och tänker dubblera värdet på sin portfölj, uppger Di Digital. Hans hotellkedja byter namn från Nordic Choice till Strawberry. Det är också..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

5. Warren Buffet: Så här skyddar du dig bäst mot inflationen.

Det är inte lätt att hitta gömställen mot inflationen i dessa tider för gemene man. På bankboken tappar kapitalet köpkraft. Obligationer faller lika mycket som aktier. Fastigheter spås gå samma väg. Men det..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

6. Två spännande investmentbolag

Stock Magazines chefredaktör David Flatbacke-Karlsson medverkar i "Aktier för alla". Han berättar om livet på Unga Aktiesparare, sin kommande bok "Fatta aktier", bjuder på investeringstips och delar med sig av ett..

En nyhet från Unga aktiesparare som du kan ta del av här.

7. Här sjunker en 25 meter lång yacht

En 25 meter lång motoryacht, som tros vara en populär Ferretti 830 har fångats på film när den sjunker i Chub Cay, Bahamas. Filmen och bilderna togs av personer på en förbipasserande båt som sedan publicerade..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

Under måndagen stängs den största rörgasledningen från Ryssland till Tyskland av i tio dagar för underhåll – Europa fruktar nu ett..

8. Spänd oro i Europa – jättegasledning stängs av

Under måndagen stängs den största rörgasledningen från Ryssland till Tyskland av i tio dagar för underhåll – Europa fruktar nu ett längre stopp. Enligt plan ska rörledningen som transporterar gas från..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

9. Ryssland har strypt gasen – elpriset i Sverige chockhöjs igen

Elpriserna rusar mot nya rekord i Sverige i dag som en effekt av att Ryssland stängt av sin största gasledning till Tyskland och Europa. Som Dagens PS redan berättat i en artikel, med hänvisning till Reuters, har..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

10. Europas alternativ när Ryssland stänger av sin gas

Från och med i dag ska Nord Stream 1, den pipeline som transporterar rysk gas till Tyskland, genomgå planerat underhåll, något som skapar oro över gastillförseln till Europa. I maj stoppade Ukraina en pipeline..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Förvaltaren: Solenergi snabbt växande förnyelsebar sektor

"Energikrisen efter kriget i Ukraina accelererar det globala skiftet till ren energi"..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

12. Mia Batljan avgår som styrelseledamot i Hemply Balance

Ilija Batljans dotter Mia har meddelat styrelsen i Hemply Balance att hon väljer att avgå som styrelseledamot i bolaget. Det framgår av ett pressmeddelande. Mia Batljan har varit ledamot i styrelsen sedan 2021 och..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

En ny studie visar att det är lika nyttigt att bara träna på helgen och inte alls i veckorna, som att sprida ut sin träning under hela..

13. Studie: Även helgträning minskar dödligheten

En ny studie visar att det är lika nyttigt att bara träna på helgen och inte alls i veckorna, som att sprida ut sin träning under hela veckan.    Enligt Physical Activity Guidelines for Americans ska vuxna ha 150..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

14. Analysguiden ser Metacon som lågt värderad - ser uppsida om 30-40 procent

Analysguiden ser en uppsida på 30-40 procent i Metacon baserat på en justerad kassaflödesanalys. Det framgår av en uppdragsanalys. Grön vätgas har fått stigande intresse som del av lösningen på..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

15. Vinnare & Förlorare - Utbildningsföretaget Atvexa stiger mot strömmen efter bud

Stockholmsbörsen har som väntat inlett svagt på måndagen, tyngd av nedgångar i omvärlden.  Efter runt 15 minuters handel var OMXS30-indexet ned 1,62 procent till 1 939,19. Indexet har under dagen rört sig inom..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Assa Abloy

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt