Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kvällskollen:

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Dagens aktierekommendationer – BHG Group och Roblox med på listan"

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Dagens aktierekommendationer – BHG Group och Roblox med på listan" som skrevs av Börskollen eller "Börsveckan ger köpråd för Meko, Embellence, Camurus och Hoist" av Finwire / Börskollen – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Dagens aktierekommendationer – BHG Group och Roblox med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 12 september. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: Carnegie..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

2. Fem bolag som kan vinstvarna

Efter att Thule och Electrolux båda kommit med vinstvarningar har Dagens Industri listat fem bolag som kan stå på tur...

En nyhet från Realtid som du kan ta del av här.

Börsveckan ger köpråd för Meko, Embellence, Camurus och Hoist i den senaste utgåvan. Tidningen lämnar rådet avvakta för Vitrolife,..

3. Börsveckan ger köpråd för Meko, Embellence, Camurus och Hoist

Börsveckan ger köpråd för Meko, Embellence, Camurus och Hoist i den senaste utgåvan. Tidningen lämnar rådet avvakta för Vitrolife, Medicover och Intrum.   Bildelskedjan Meko har mycket kvar att bevisa. Nu i..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

4. Risk för stora vinstfall på börsen

Hög risk för kommande vinstfall på börsen. Investerarna på börsen och mäklarfirmornas analytiker är inte alltid överens. Så är det nu. Och det är vinstprognoserna det råder delade meningar om. I Sverige..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

5. Fyra köptips från Börsveckan

Och tre aktier du kan strunta i..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

6. Di listar fem bolag som kan vinstvarna

Efter att Thule och Electrolux båda kommit med vinstvarningar har Dagens industri listat fem bolag som kan stå på tur.  Enligt tidningen kan Dometic, Fenix Outdoor, Husqvarna, Mips och Nobia stå på tur att..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

7. Fyra aktuella företrädesemissioner

Fyra företag som nu är aktuella med företrädesemissioner är Scout Gaming Group, Soltech Energy, Pharmiva och Brighter...

En nyhet från Nyemissioner som du kan ta del av här.

Svenska fonden Protean kommer att tacka nej till tobaksjätten Philip Morris bud på Swedish Match. Bakgrunden är att man menar att priset..

8. Protean säger nej till budet på Swedish Match

Svenska fonden Protean kommer att tacka nej till tobaksjätten Philip Morris bud på Swedish Match. Bakgrunden är att man menar att priset är alldeles för lågt. Det skriver fonden i ett brev till sina partners. ..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

9. Följ Aktiedagen Stockholm live idag

Idag sänder Aktiespararna live från Aktiedagen Stockholm. Följ sändningen live med start kl. 07:55. Under dagen presenterar 21 börsbolag sina investeringscase..

En nyhet från Aktiespararna som du kan ta del av här.

10. Momentumaktier - Dessa fyra aktier har idag noterat nytt årshögsta

Hittills i dag har det bjudits på fyra nya 52-veckorshögsta på Stockholmsbörsens listor. För investerare som fokuserar på trendföljande momentumstrategier kan det vara intressant att leta efter aktier som noterar..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Peter Carlsson visar korten – "Den marknaden är död"

Peter Carlsson ger tummen ner för börsen i intervju...

En nyhet från Breakit som du kan ta del av här.

12. Här är SD och L överens – och här är knäckfrågorna i ekonomiska politiken

Om Moderaterna, Sverigedemokraterna, Kristdemokraterna och Liberalerna bildar lag – kan de överhuvudtaget komma överens om ekonomin?..

En nyhet från Breakit som du kan ta del av här.

Räntorna, matpriserna, elpriserna, allt stiger i raketfart, men i Sverige är skillnaderna mellan olika delar av landet extremt stora. På..

13. Länsförsäkringar: Så dyrt blir det i december

Räntorna, matpriserna, elpriserna, allt stiger i raketfart, men i Sverige är skillnaderna mellan olika delar av landet extremt stora. På grund av att elkostnaderna i södra och norra Sverige skiljer sig är..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

14. Powercell får order från USA

Bränslecellbolaget Powercell har fått en order på bränslecellsystem och relaterade tjänster från amerikanska Amogy. Det framgår av ett pressmeddelande.  Amogys mål är att omvandla ammoniak till en hållbar..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

15. Bygg din framtida förmögenhet

Bygg din framtida förmögenhet. ..

En nyhet från Unga aktiesparare som du kan ta del av här.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien BHG Group

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.