Börsveckan ger köpråd för Meko, Embellence, Camurus och Hoist
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Börsveckan ger köpråd för Meko, Embellence, Camurus och Hoist

Börsveckan

Börsveckan ger köpråd för Meko, Embellence, Camurus och Hoist i den senaste utgåvan. Tidningen lämnar rådet avvakta för Vitrolife, Medicover och Intrum.

Bildelskedjan Meko har mycket kvar att bevisa. Nu i somras köptes finska Koivunen som har ledande positioner i Finland och Estland. Lyckas man väl med integrationen ser aktien billig ut, bedömer Börsveckan och ger köpråd.

Heminredningsbolaget Embellence har det tufft. Värderingen är låg och tidningen väljer att behålla sitt köpråd för aktien.

Fertilitetsbolaget Vitrolife har successivt breddat sin verksamhet på vägen mot att bli en helhetsleverantör. Bolagets tillväxt övertygar, men värderingen är hög. Börsveckan ser ett köpläge om aktien kommer ned en bit, men i dagsläget blir rådet avvakta.

Vårdbolaget Medicover har arbetat i motvind med fallande covidintäkter och krig i Ukraina. Den underliggande verksamheten växer, men löneinflation kan pressa lönsamheten. Tidningen väljer att avvakta.

Camurus har med stigande kassaflöden från godkända preparat och starka studiedata i sin utvecklingspipeline en robust plattform för lönsam tillväxt de närmaste åren. Börsveckan bedömer att aktien är klart köpvärd i kategorin "hög risk".

Kredithanteringsbolaget Intrums styrelse kickade nyligen sin vd. Bolaget har hög skuldsättning och goodwill i sin balansräkning, vilket ökar risken för utdelningen. Värderingen är låg, men tidningen landar i att avvakta med aktien.

Kredithanteringsbolaget Hoist har tagit in branschveteranen Lars Wollung som tillförordnad vd. Värderingen är låg och bolaget väntas börja lämna utdelningen igen. Börsveckan ger köpråd för aktien.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Camurus

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt