BHG Group (BHG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

BHG Group aktie

🔔 Skapa bevakning

BHG  

BHG Group är en återförsäljare av bygg- och heminredningsprodukter. Produktsortimentet består av egna och externa varumärken och innefattar inredningsprodukter, lösningar för kök och badrum, samt verktyg och maskiner för trädgård och utemiljö. Störst andel försäljning sker online, där bolagets kunder huvudsakligen återfinns inom Norden. BHG Group gick tidigare under namnet Bygghemma och har sitt huvudkontor i Malmö.

BHG Group tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Detaljhandel. Bolaget har ett börsvärde på 16 482 MSEK, en omsättning på 6 621 MSEK och med ett resultat på 534 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien BHG Group

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper BHG Group (BHG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

BHG Group aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Large Cap, och med tickern BHG. Aktien har ett P/E-tal på 30.9 och P/S-tal på 1.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

BHG Group utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

BHG Group Avanza – se aktiekurs idag

Se BHG Group senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter BHG Group – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien BHG Group.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i BHG Group.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om BHG Group

BHG Group

TickerBHG
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschDetaljhandel
Börsvärde16 482 MSEK
Omsättning6 621 MSEK
Vinst534 MSEK
P/E30.9
P/S1.5

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien BHG Group

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om BHG Group? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter