Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kvällskollen:

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Dagens aktierekommendationer – Samhällsbyggnadsbolag och SSAB med på listan"

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Dagens aktierekommendationer – Samhällsbyggnadsbolag och SSAB med på listan" som skrevs av Börskollen eller "Vinnare & Förlorare - Stillfront faller efter missat helårsmål" av Finwire / Börskollen – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Dagens aktierekommendationer – Samhällsbyggnadsbolag och SSAB med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 26 oktober. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: Citigroup sänker..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

2. Här är värsta elbolagen just nu

Här är värsta elbolagen just nu..

En nyhet från Realtid som du kan ta del av här.

Stockholmsbörsen inleder onsdagen med en lätt nedgång. I botten finns Stillfront efter att ha varnat för att man missar sitt..

3. Vinnare & Förlorare - Stillfront faller efter missat helårsmål

Stockholmsbörsen inleder onsdagen med en lätt nedgång. I botten finns Stillfront efter att ha varnat för att man missar sitt helårsmål för den organiska tillväxten. I toppen finns Oncopeptides som presenterat..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

4. Rejält tapp för fastighetsjättar – Corem värsta raset

Att det krisar i fastighetsbranschen står klart sedan några av jättarna ser rejäla tapp. Corem har den största värdenedgången, som fastighetskungen Rutger Arnhult står bakom. Fastighetsbranschen är i full..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

5. Nu kan du få 2 procents ränta på rörligt sparkonto

Men det var bättre förr även när styrräntan var lägre..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

6. Aktien har varit en av åretsförlorare - nu rusar den

Biotechbolaget upp 50% på en månad – men fortsatt långt under Carnegies riktkurs..

En nyhet från Aktiespararna som du kan ta del av här.

7. Citigroup befarar utdelningssänkning i SBB

Bankjätten Citigroup räknar med att fastighetsbolaget SBB sänker utdelningen med 75 procent, enligt en analys som Bloomberg News tagit del av. Analytikern spår även att bolagets fastighetsavyttringar kommer att..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

Bankjätten Citigroup räknar med att fastighetsbolaget SBB sänker utdelningen med 75 procent, enligt en analys som Bloomberg News tagit..

8. Citigroup befarar utdelningssänkning i SBB

Bankjätten Citigroup räknar med att fastighetsbolaget SBB sänker utdelningen med 75 procent, enligt en analys som Bloomberg News tagit del av. Analytikern spår även att bolagets fastighetsavyttringar kommer att..

En nyhet från Realtid som du kan ta del av här.

9. Nyvalda ministern – en riktig börshaj

Den nya ministern har inga planer på att sälja sina aktier. ”Det beror lite på hur man sköter det”, säger Johan Forsell (M) i en intervju. Enligt riksdagens förteckning över aktieägande är Moderaternas..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

10. Gurun: Fem vinnande aktier på regeringsskiftet

Tung svensk börsprofil pekar ut fem aktier som vinnare och tre som förlorare på att Sverige fått en ny regering. Det här får du inte missa! Det är aktieproffset Marcus Hernhag, mest känd från Privata Affärer,..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Här är onsdagens aktierekar

Citi sänker SBB - slopade köprekar även för Viaplay och Billerud..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

12. Lista: Dagens insynsaffärer - Storägarna planerar att sälja cirka 2 miljoner aktier i Bioarctic

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 26 oktober finner vi bland annat "Storägarna planerar att sälja cirka 2 miljoner aktier i Bioarctic" och "Linc ökar sitt..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

Stockholmsbörsen åkte berg och dalbana under onsdagens förmiddagshandel. Svaga rapporter från de amerikanska it-jättarna kvällen..

13. Börsen avslutade svängig dag på plus

Stockholmsbörsen åkte berg och dalbana under onsdagens förmiddagshandel. Svaga rapporter från de amerikanska it-jättarna kvällen före satte viss press, men börsen avslutade till slut på plus...

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

14. Video: Elbilen sprider rök över hela Las Vegas

Det ska inte komma rök från elbilar. Om det gör det så innebär det förmodligen att något har gått riktigt snett. Denna gång är det dock en helt annan typ av rök. Elbilen i frågan är nämligen inte vilken..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

15. Miljardvinst för Norwegian

Omsättningen flerfaldigades..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Billerud

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.