Corem A (CORE A) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Corem A aktie

CORE A  

Corem Property Group är ett fastighetsbolag. Fastighetsbeståndet består i huvudsak av lager-, industri-, logistik- och handelsfastigheter. Största delen av fastigheterna är lokaliserade inom Syd- och Mellansverige. Bolagets strategi är att vara en aktiv och långsiktig aktör samt att på sikt bidra med utveckling av vardera fastighetsbestånd. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Corem A tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 7 298 MSEK, en omsättning på 914 MSEK och med ett resultat på 1 703 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Corem A

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Corem A (CORE A) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Corem A aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern CORE A. Aktien har ett P/E-tal på 4.3 och P/S-tal på 7.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Corem A utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Corem A senaste utdelning är 0.6 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 3.3% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Corem A Avanza – se aktiekurs idag

Se Corem A senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Corem A – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Corem A.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Corem A.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Corem A

Corem A

TickerCORE A
ListaMid Cap
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde7 298 MSEK
Omsättning914 MSEK
Vinst1 703 MSEK
P/E4.3
P/S7.9
Utdelning0.6 SEK
Direktavkastning3.3%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Corem A

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Corem A? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter