Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kvällskollen:

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Dagens aktierekommendationer – SSAB och Hexatronic med på listan"

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Dagens aktierekommendationer – SSAB och Hexatronic med på listan" som skrevs av Börskollen eller "Banken: Köp aktien före rapport - lär studsa upp" av Aktiespararna – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Dagens aktierekommendationer – SSAB och Hexatronic med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 17 april. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: BNP Paribas Exane..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

2. Tidningen: Sälj aktien som  rusat den senaste tiden

Börsveckan varnar: Sämre tider väntar - nu är aktien för högt värderad..

En nyhet från Aktiespararna som du kan ta del av här.

Handelsbanken tror på starkt kvartal - skruvar upp sina prognoser..

3. Banken: Köp aktien före rapport - lär studsa upp

Handelsbanken tror på starkt kvartal - skruvar upp sina prognoser..

En nyhet från Aktiespararna som du kan ta del av här.

4. Investor, Plejd och Note – Här är alla veckans rapporter

Från en total rapporttorka går vi nu in den intensiva perioden av Q1:or. Bland de tidiga bolagen har vi från OMXS30-listan bland annat Ericsson, Investor och Volvo som vinstvarnade förra veckan med en uppgång på..

En nyhet från Finanstid som du kan ta del av här.

5. Två färska köptips från Börsveckan

Samt en aktie du ska sälja - och två du kan avvakta med..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

6. Sven Hagströmers 180-miljonersmiss: “Sålde till inköpspris”

Sven Hagströmers 180-miljonersmiss: “Sålde till inköpspris”. Finansmannens affärer har inte alltid blivit en jackpott...

En nyhet från Breakit som du kan ta del av här.

7. Strateg: Riksbanken höjer igen - bostadsmarknaden pressas

Riksbanken har fått sin sista pusselbit inför nästa räntebesked...

En nyhet från Affärsvärlden som du kan ta del av här.

Hernhag: Bolagen som är bäst i klassen. Och andra som är betydligt sämre..

8. Hernhag: Bolagen som är bäst i klassen

Hernhag: Bolagen som är bäst i klassen. Och andra som är betydligt sämre..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

9. Bolag lämnar Ryssland utan ett öre

Sedan Ryssland införde nya regler är det inte lätt för utländska bolag att lämna landet utan att förlora stora summor pengar. I slutändan är det Vladimir Putin som drar in pengarna. Sedan de nya ryska..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

10. Lista: Dagens insynsaffärer - Närstående till styrelseledamot i Scandinavian Enviro köper aktier

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 17 april finner vi bland annat "Närstående till styrelseledamot i Scandinavian Enviro köper aktier" och "Avgående..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Gurun: Bli en börsvinnare – välj och välj bort bolag

Börsexperten Marcus Hernhag guidar dig till vinsterna på börsen – här är bolagen du enligt proffset bör tanka portföljen med. Och rata! Enligt Marcus Hernhag, känd från bland annat Privata Affärer, är det..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

12. Turkiet: Så länge dröjer Sveriges Nato-medlemskap

Enligt turkiska bedömare kommer det dröja innan Sverige bli medlem i försvarsalliansen Nato, rapporterar Ekot. Som bekant hänger det svenska medlemskapet på när Turkiet ska godkänna ansökan. Finlands Nato..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

Stockholmsbörsen har som väntat öppnat stigande på måndagen. I kölvattnet av Volvos positiva vinstvarning häromdagen har Traton..

13. Vinnare & Förlorare - Traton stiger på preliminära siffror för Q1

Stockholmsbörsen har som väntat öppnat stigande på måndagen. I kölvattnet av Volvos positiva vinstvarning häromdagen har Traton också haft en positiv utveckling under första kvartalet. Morgonen har också..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

14. Så ska fasta elprisavtal göras billigare

Köp billigare el till fast pris. Det ska bli möjligt för framför allt hårt prövade sörlänningar genom ett nytt system som Svenska kraftnät lanserar...

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

15. Nytt SAS-besked ger kursrusning

SAS-aktien rusar på Stockholmsbörsen efter nya besked kring flygbolagets lånesituation. Vid lunchtid är aktien upp nästan 30 procent...

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien BNP Paribas

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.