Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Dags för jättenotering i USA – värderas till 700 miljarder"
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Börs & Finans

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Dags för jättenotering i USA – värderas till 700 miljarder"

Kvällskollen:

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Dags för jättenotering i USA – värderas till 700 miljarder" som skrevs av Breakit eller "Dagens aktierekommendationer – Re:NewCell med på listan" av Börskollen – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Dags för jättenotering i USA – värderas till 700 miljarder

Dags för jättenotering i USA – värderas till 700 miljarder. Blir tyngsta börsnoteringen efter torkan...

En nyhet från Breakit som du kan ta del av här.

2. Stjärnanalytiker avvaktar: Då kommer börsrallyt

Johnny Torssell, teknisk analytiker på Carnegie, tycker att han har bilden klar när det kommer ett börsrally. Till dess vilar han på hanen. Proffset uttalar sig i Dagens Industri, där han konstaterar att både..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 22 augusti. Några av..

3. Dagens aktierekommendationer – Re:NewCell med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 22 augusti. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: Nordea..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

4. Vinnare & Förlorare - SBB tappar ytterligare efter Fitch sänkning

Stockholmsbörsen har som väntat inlett stigande på tisdagen, stärkt av uppgången på Wall Street igår kväll. Fastighetsbolaget SBB faller ytterligare efter kreditvärderingsinstitutets Fitch sänkning av..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

5. Glöm broccoli – den här grönsaken är nyttigast

Nej – broccoli är inte den mest näringsrika grönsaken. Men det finns två andra som du bör äta för att maxa ditt gröna näringsintag. Karl-Alfred hade inte helt fel. Den tecknade muskulöse sjömannen visste..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

6. Placera ger köpråd för Cloetta - aktien billig

Godistillverkaren Cloettas aktie är lågt värderad och skulle bolaget lyckas få upp marginalen mot 14 procent på något års sikt går den från att vara billig till att bli ett fynd. Det skriver Placera i en analys..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

7. Aktien rasar rejält i dag - banken ser bra köpläge

Swedbank tycker att det råder köpläge i Instalco efter bolagets Q2-rapport. Aktien tappar cirka 10% i den inledande handeln på tisdagsmorgonen och Swedbank ser en uppsida på över 60%. ..

En nyhet från Aktiespararna som du kan ta del av här.

Värmeteknikbolaget Nibe har haft en negativ kursutveckling efter delårsrapporten torsdagen den 17 augusti som visade ett något sämre..

8. Sänkta estimat på Nibe efter rapport

Värmeteknikbolaget Nibe har haft en negativ kursutveckling efter delårsrapporten torsdagen den 17 augusti som visade ett något sämre resultat än väntat...

En nyhet från Affärsvärlden som du kan ta del av här.

9. Ändrad spelplan för Embracer – möblerar om i styrelsen

Turerna har varit många kring spelbolaget Embracer under de senaste månaderna. Nu möblerar bolaget om i styrelsen. Det har gått upp och det har gått ned. Rasat och rusat. Senast i samband med att bolaget..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

10. Fitch sänker SBB:s kreditbetyg med fem steg

Kreditvärderingsinstitutet Fitch sänker fastighetsbolaget SBB:s kreditbetyg med fem steg till B- från BB+. Samtidigt flaggar Fitch för att det kan bli aktuellt med fler nedrevideringar då betyget är fortsatt under..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Lista: Dagens insynsaffärer - Per-Ola Rosenqvist hoppar av styrelserna i Plexian och Intellego - misstänkt för grovt insiderbrott enligt Di

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 22 augusti finner vi bland annat "Per-Ola Rosenqvist hoppar av styrelserna i Plexian och Intellego - misstänkt för grovt..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

12. Börs-twisten: SBB kovände

Stockholmsbörsen upphör aldrig att överraska. Inte heller den här tisdagen som kunde avslutas med flaggan i topp och SBB på plus. Ja, nog är vägarna på aktiemarknaden stundtals outgrundliga. Något som..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

Vinstgaloppen fortsätter. Peter Malmqvist analyserar halvårsrapporterna och guidar dig genom alla vinnare och förlorare.   ✔..

13. Malmqvist: Så går vinstfesten på börsen

Vinstgaloppen fortsätter. Peter Malmqvist analyserar halvårsrapporterna och guidar dig genom alla vinnare och förlorare.   ✔ Vinstexplosionen i bankerna   ✔ Industrins urstarka ökning   ✔ Branschen där..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

14. Ukraina befriar en till by: ”Betydande framsteg”

Ukraina befriar ytterligare en by, Robotyne, vilket innebär att ukrainska trupper kan operera långt innanför den tätaste mineringen av Rysslands ockuperade mark. Ukraina har gjort flera viktiga framstötar den..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

15. Börsen bröt negativ trend

Efter sju handelsdagar med fallande kurser vände Stockholmsbörsen uppåt på tisdagen. Breda OMXS-index steg 0,8 procent...

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Cloetta

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt