Instalco (INSTAL) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Instalco aktie

INSTAL  

Instalco är verksamma inom installations- och servicetjänster. Bolagets kärnverksamhet är främst inriktad mot installation och underhåll inom värme- och sanitet (VS). Utöver erbjuder bolaget diverse tjänster inom el-, kyla och industriella installationer. Störst marknad återfinns inom den nordiska marknaden. Bolaget kom till via en sammanslagning av ett flertal installationsbolag under 2014 och har idag sitt huvudkontor i Stockholm.

Instalco tillhör sektorn Industri och branschen Installation & VVS. Bolaget har ett börsvärde på 16 382 MSEK, en omsättning på 6 217 MSEK och med ett resultat på 489 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Instalco

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Instalco (INSTAL) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Instalco aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern INSTAL. Aktien har ett P/E-tal på 33.5 och P/S-tal på 2.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Instalco utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Instalco senaste utdelning är 2.7 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.9% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Instalco Avanza – se aktiekurs idag

Se Instalco senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Instalco – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Instalco.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Instalco.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Instalco

Instalco

TickerINSTAL
ListaMid Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschInstallation & VVS
Börsvärde16 382 MSEK
Omsättning6 217 MSEK
Vinst489 MSEK
P/E33.5
P/S2.2
Utdelning2.7 SEK
Direktavkastning0.9%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Instalco

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Instalco? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter