Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kvällskollen:

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Dubbla köplägen i investmentbolag: “Kvalitet”"

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Dubbla köplägen i investmentbolag: “Kvalitet”" som skrevs av Unga aktiesparare eller "Här är Günther Mårders bästa aktietips" av Dagens PS – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Dubbla köplägen i investmentbolag: “Kvalitet”

De populära investmentbolagen har haft tuffa kursresor på Stockholmsbörsen under 2022. Det skapar möjligheter – men det innebär inte att alla aktier inom sektorn är köpvärda alls, enligt experten Marcus..

En nyhet från Unga aktiesparare som du kan ta del av här.

2. Är 700 000 utrikes födda bidragsberoende?

Siffran 700 000 har inför valet blivit ett slagträ i debatten om immigration och integration. Ungefär så många utrikes födda kan inte försörja sig själva, enligt Moderaterna. SD beskriver gruppen som beroende..

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

Han har en årslön på nästan två miljoner kronor men lever ändå extremt sparsamt – nu bjuder Günther Mårder på sina bästa..

3. Här är Günther Mårders bästa aktietips

Han har en årslön på nästan två miljoner kronor men lever ändå extremt sparsamt – nu bjuder Günther Mårder på sina bästa aktietips. Günther Mårder är vd för intresseorganisationen Företagarna. Tidigare..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

4. Tesla och Betsson på Svarta listan

Spelbolag och bilhandlare sticker ut som värstingar på tidningen Råd & Röns senaste svarta lista...

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

5. Stockholmsbörsen vände svagt uppåt

Efter flera dagars tillbakagång vände Stockholmsbörsen svagt uppåt på onsdagen. Det breda OMXS-indexet stängde på plus 0,1 procent...

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

6. Sinch och Ericsson har mycket att bevisa - Di

Kommunikationstjänstebolaget Sinch och telekomleverantören Ericsson, som båda intagit andra respektive tredjeplats på den globala meddelandetjänstmarknaden, har mycket kvar att bevisa framöver. Det anser Dagens..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

7. Levnadsstandarden minskar i Ryssland

Levnadsstandarden minskar i Ryssland även om landet får in stora energiinkomster. Många grupper i samhället kommer få det tufft framöver visar ny data. Även om Ryssland till stor del har lyckats avstyra..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

”Zombieaktierna” som kan bli värdelösa. Flera nollade riktkurser..

8. ”Zombieaktierna” som kan bli värdelösa

”Zombieaktierna” som kan bli värdelösa. Flera nollade riktkurser..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

9. Därför klarar rysk ekonomi sanktioner

Det pågår just nu en stor debatt om den ryska ekonomin. Har västs sanktioner skjutit den i sank, och i så fall hur mycket? Ingen vet säkert. Men enligt The Economist finns det faktorer som omvärlden inte har..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

10. Lista: Dagens insynsaffärer - Tidigare ledamoten Ranjan Tandon minskar till under 10 procent i VEF

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 24 augusti finner vi bland annat "Tidigare ledamoten Ranjan Tandon minskar till under 10 procent i VEF" och "Mekos vd Pehr..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Ikea lanserar nya luftvärmepumpar

Ikea ska säIkea Sverige börjar via ett samarbete med Polarpumpen sälja luftvärmepumpar, skriver sajten M3. Tanken är att kunder med eluppvärmda hem ska kunna energieffektivisera. Luftvärmepumparna är inte Ikeas..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

12. Börsexperterna dissar klassiska portföljen

Börsexperterna dissar klassiska portföljen. Storbanker tror annorlunda..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

”Smarta elbilar” blir nästa stora börsvinnare enligt investmentbanken Morgan Stanley. Det gäller både biltillverkare och..

13. Nästa aktierush – allt inom smarta elbilar

”Smarta elbilar” blir nästa stora börsvinnare enligt investmentbanken Morgan Stanley. Det gäller både biltillverkare och underleverantörer i flera led. Några av aktierna är extra intressanta, skriver CNBC. ..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

14. Dagens aktierekommendationer – Twitter och Medtronic med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 24 augusti. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: Carnegie sänker..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

15. Per Lindvall: Ebba Busch har inte en susning vad hon pratar om

Lyssnade in ”skogsdebatten” mellan KD:s Ebba Busch och MP:s Per Bolund på tisdagen. Med min bakgrund som skogsägare och hyfsat insatt i skogsproblematiken så är min uppfattning klar, Ebba Busch har inte en..

En nyhet från Realtid som du kan ta del av här.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Betsson

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.