Nyhet

Kvällskollen:

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Lista: Dagens aktierekar 6 juli – ABB med på listan"

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Lista: Dagens aktierekar 6 juli – ABB med på listan" som skrevs av Börskollen eller "Lista: Dagens insynsaffärer 6 juli - Media and Games Invests vd Remco Westermann ökar sitt aktieinnehav" av Börskollen – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Lista: Dagens aktierekar 6 juli – ABB med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 6 juli. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: UBS sänker..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

2. DNB:s analyschef pekar ut verkstadsbolag och Embracer som intressanta investeringsmöjligheter - Di

I en intervju med Dagens Industri lyfter DNB:s globala analyschef Christer Magnergård fram verkstadsbolag och Embracer som attraktiva placeringar.  Han diskuterar kring recession och förklarar att börsen ofta tar ut..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 12 maj finner vi bland annat "Media and Games..

3. Lista: Dagens insynsaffärer 6 juli - Media and Games Invests vd Remco Westermann ökar sitt aktieinnehav

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 12 maj finner vi bland annat "Media and Games Invests vd Remco Westermann ökar sitt aktieinnehav" och "Capital Group flaggar..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

4. Analysfirma: Länderna som går in i recession

En rad stora länder går in i recession inom tolv månader, enligt mäklarfirman Nomura som också pekar ut vilka ekonomier det handlar om. När centralbankerna går fram ännu mer aggressivt i sin penningpolitik för..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

5. Efter oljeraset - lägre bensinpris

Efter oljeraset - lägre bensinpris. ..

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

6. Affärsvärlden ger säljråd för VEF, ser risk för stora nedskrivningar

Svenska fintech-stjärnan Klarna sägs nu ta in pengar till en värdering som är 85 procent lägre än senast. Liknande ser det ut för fintech-bolag världen över, inklusive i Brasilien där investmentbolaget VEF har..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

7. Momentumaktier - Dessa två aktier har idag noterat nytt årshögsta

Hittills i dag har det bjudits på två nya 52-veckorshögsta på Stockholmsbörsens listor. För investerare som fokuserar på trendföljande momentumstrategier kan det vara intressant att leta efter aktier som noterar..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

Ny lag kan ge dig tusenlappar extra i framtida pension. Så kollar du om du berörs..

8. Ny lag kan ge dig tusenlappar extra i framtida pension

Ny lag kan ge dig tusenlappar extra i framtida pension. Så kollar du om du berörs..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

9. SvD-källor: Liberalerna kommer inte att ingå i borgerlig regering

Den nya högerregering som kan potentiellt styra Sverige efter höstens val kommer inte att ha plats för Liberalerna...

En nyhet från Affärsvärlden som du kan ta del av här.

10. Kryptokrisen: Ny stor konkurs USA

Kryptokrisen: Ny stor konkurs USA..

En nyhet från Realtid som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. PE-jätte: Paradigmskifte i fastighetssektorn

PE-jätte: Paradigmskifte i fastighetssektorn..

En nyhet från Realtid som du kan ta del av här.

12. Grafguru om börsläget: ”Väldigt oroväckande”

Johnny Torssell, teknisk analytiker på Carnegie, anser att det är ”väldigt oroväckande” att både tillväxt- och värdeaktier får spö. ”Man vill ju att någon ska hålla upp”, säger grafgurun i en..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

Det var inte länge sen Sara Serray stod i mammans kök och lagade sockerfritt godis. Idag är Wellibites marknadsledande och lovordas av..

13. Från enmansföretag till foodtech-jättens vinstmaskin – Sara Serrays Wellibites går på export

Det var inte länge sen Sara Serray stod i mammans kök och lagade sockerfritt godis. Idag är Wellibites marknadsledande och lovordas av influencers som Bianca Ingrosso och Kenza Zouiten Subosic.Efter att Sara Serray..

En nyhet från Breakit som du kan ta del av här.

14. Onsdag 6 juli: Detta händer idg

Viktiga tidpunkter och händelser...

En nyhet från Breakit som du kan ta del av här.

15. Nyhetssvepet onsdag 6 juli

Det senaste från BioStock » Annexin vill behandla den okända men vanliga ögonsjukdomen » PHI visar fördubblad försäljning och en förbättrad position » Spago Nanomedical går mot klinik med Tumorad ..

En nyhet från Biostock som du kan ta del av här.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt