Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kvällskollen:

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Lista: Här är aktierna Avanzas kunder köpt senaste veckan"

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Lista: Här är aktierna Avanzas kunder köpt senaste veckan" som skrevs av Börskollen eller "Dagens aktierekommendationer – Hexatronic med på listan" av Börskollen – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Lista: Här är aktierna Avanzas kunder köpt senaste veckan

Nedan finner du en färsk sammanställning av de mest köpta aktierna hos Avanza just nu. På topp tre denna vecka hittar vi Embracer, Volvo och Investor men läs vidare för att se hela listan med alla 20 bolagen nedan..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

2. Åt skogen för Storskogen på Stockholmsbörsen

Efter en hyfsat trist tisdag inleddes affärerna på Stockholmsbörsen under onsdagen dessvärre i samma anda, vilket präglade bolagen som avlämnat rapporter för årets andra kvartal. Däribland Storskogen. Vi såg..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 16 augusti. Några av..

3. Dagens aktierekommendationer – Hexatronic med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 16 augusti. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: SEB sänker..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

4. 13 år gammal plånbok med över 1 000 bitcoin har vaknat till liv

Aktiv första gången 2010 Whale Alert, en blockchain-spårningsplattform, var först med att upptäcka transaktionen. Den rapporterade att den historiska adressen överförde alla 1,005 BTC den ägde till en annan..

En nyhet från Trijo som du kan ta del av här.

5. Experterna: Raset överdrivet - passa på att köpa aktien nu

Flera överens: Köp småspararfavoriten efter fallet • Ser en uppsida på över 100%..

En nyhet från Aktiespararna som du kan ta del av här.

6. Dagens industri följer upp analys av aktier till reapris

Dagens industri lyfte inför nyåret fram sex surdegar till aktier där möjligheterna för revansch under 2023 såg ljusa ut. Nu är det dags för en halvtidssummering. I några av fallen har kursrallyt redan infunnit..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

7. "Dysfunktionellt regerande har vållat Sverige stora kostnader"

"Dysfunktionellt regerande har vållat Sverige stora kostnader"..

En nyhet från Realtid som du kan ta del av här.

Bland börsens bolag med högst nettoskuld finns det aktier som både har hög potential och hög risk. Men generellt sett är det här..

8. Hernhag: Börsens mest skuldsatta bolag – minerad mark för investerare

Bland börsens bolag med högst nettoskuld finns det aktier som både har hög potential och hög risk. Men generellt sett är det här minerad mark att vandra på som investerare, varnar Marcus Hernhag som pekar ut..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

9. Lista: Dagens insynsaffärer - Nyvald styrelseledamot i VEF köper aktier

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 16 augusti finner vi bland annat "Nyvald styrelseledamot i VEF köper aktier" och "Omnicars vd har köpt aktier för 124 000..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

10. Professorn: Stagflationen kommer till Sverige

Lars Calmfors är professor i nationalekonomi, och han varnar nu för nästa giftiga dekokt: Sverige är på väg mot stagflation. Men vad betyder det och varför är det farligt? Inflationen kommer nu börja att sjunka..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Här är onsdagens aktierekar

Sänkta riktkurser för Garo, Hexatronic och Fasadgruppen efter gårdagens rapporter finns med bland de aktierekar som hittills publicerats på onsdagen...

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

12. Varningen – gå inte i rabattfällan: “Mycket försiktig”

Ett par investmentbolag handlas till kraftiga substansrabatter. Det behöver dock inte innebära att aktierna är köpvärda – snarare tvärtom. “Rabatterna finns ofta av en god anledning”, säger Marcus Fridell,..

En nyhet från Unga aktiesparare som du kan ta del av här.

Detaljhandelsbolaget New Wave redovisar ett rörelseresultat för det andra kvartalet 2023 på 364 miljoner kronor (351)...

13. Försäljningsrekord för New Wave

Detaljhandelsbolaget New Wave redovisar ett rörelseresultat för det andra kvartalet 2023 på 364 miljoner kronor (351)...

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

14. Storskogen gör sin sämsta dag någonsin på börsen

Förvärvskonglomeratet Storskogen har i dag sin sämsta intradagsutveckling på Nasdaq Stockholm sedan introduktionsdagen den 10 juni 2021.  Aktien var vid 12.08-tiden ner 24,9 procent till 8,28 kronor. Som mest i dag..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

15. Vinnare & Förlorare - Sectra stiger på order, ras för New Wave och Storskogen

Stockholmsbörsen har efter en nedåtriktad inledning vänt upp till nollstrecket.   Efter knappt 40 minuters handel var OMXS30-indexet upp 0,03 procent till 2 179,12. Indexet har under dagen rört sig inom intervallet ..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Fasadgruppen

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt