Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kvällskollen:

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Lista: Här är aktierna Avanzas kunder köpt senaste veckan"

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Lista: Här är aktierna Avanzas kunder köpt senaste veckan" som skrevs av Börskollen eller "Fridell: Köp investmentbolaget som nått historisk vändpunkt" av Privata Affärer – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Lista: Här är aktierna Avanzas kunder köpt senaste veckan

Nedan finner du en färsk sammanställning av de mest köpta aktierna hos Avanza just nu. På topp tre denna vecka hittar vi Hexagon, Viaplay och New Wave men läs vidare för att se hela listan med alla 20 bolagen..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

2. Dagens aktierekommendationer – Cantargia med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 23 augusti. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: Redeye sänker..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

Den skicklige börsveteranens investmentbolag har återigen börjat handlas till en liten rabatt. Tidigare har det varit en mycket lönsam..

3. Fridell: Köp investmentbolaget som nått historisk vändpunkt

Den skicklige börsveteranens investmentbolag har återigen börjat handlas till en liten rabatt. Tidigare har det varit en mycket lönsam affär att plocka in aktien när premien har eliminerats, visar en genomgång av..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

4. Rådet: Köp investmentbolaget - högsta rabatten på tre år

"Investor - sommarrea på högkvalitet!". Så börjar Ålandsbanken sin morgonkommentar kring investmentbolaget. Enligt bankens egna uträkningar ligger nu substansrabatten på 21% - vilket är den högsta nivån sedan..

En nyhet från Aktiespararna som du kan ta del av här.

5. Elon Musk har pratat direkt med Vladimir Putin

Elon Musk har haft samtal direkt med Rysslands president Vladimir Putin, enligt media i USA. Elon Musk har enligt New Yorker berättat för Pentagons dåvarande högste tjänsteman, Colin Kahl, att han pratat..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

6. Tavla värderades till 6000 – såldes för miljonbelopp

Efter en intensiv budgivning klubbades ett konstverk på Uppsala Auktionskammare för en summa som var långt över utropspriset. Det blev en intensiv och långdragen budgivning mellan två köpare som deltog via..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

7. Därför står övergivna elbilar på hög i Kina

Det kryllar av gravplatser för elbilar i Kina,  en konsekvens av en rasande utvecklingstakt. Men varför är så fallet? Som vi tidigare har rapporterat är det dels en fråga om att en rad bildelningstjänster gick i..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

Ett par fick betala 700 kronor för två koppar kaffe, i Italien. Och de är inte ensamma. Turisterna i Italien får betala 130 procent mer..

8. Kvittochocken: 130 procent dyrare att turista i Italien

Ett par fick betala 700 kronor för två koppar kaffe, i Italien. Och de är inte ensamma. Turisterna i Italien får betala 130 procent mer i år jämfört med i fjol. Augusti är en riktig toppenmånad för att..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

9. Momentumaktier - Dessa tre aktier har idag noterat nytt årshögsta

Hittills i dag har det bjudits på tre nya 52-veckorshögsta på Stockholmsbörsens listor. För investerare som fokuserar på trendföljande momentumstrategier kan det vara intressant att leta efter aktier som noterar..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

10. Lista: Dagens insynsaffärer - Lannebo Fonder flaggar ner i Inwido

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 23 augusti finner vi bland annat "Lannebo Fonder flaggar ner i Inwido" och "Latours ordförande har köpt aktier för 1,9..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Sivers Semiconductors dotterbolag får ny prototyporder från 5G-infrastrukturleverantör

Teknikföretaget Sivers Semiconductors dotterbolag Sivers Wireless har fått ytterligare en order av tusentals enheter från sin 5G-infrastrukturkund. Det framgår av ett pressmeddelande. Beställningen gäller så..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

12. Åtal för mutbrott efter Atlas Copcos miljardköp

Åtal för mutbrott efter Atlas Copcos miljardköp. ..

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

Uppgifter: EQT-topparna smörjer marknaden – kan dumpa aktier för 20 miljarder. Kan bli en av de största transaktionerna i sitt slag...

13. Uppgifter: EQT-topparna smörjer marknaden – kan dumpa aktier för 20 miljarder

Uppgifter: EQT-topparna smörjer marknaden – kan dumpa aktier för 20 miljarder. Kan bli en av de största transaktionerna i sitt slag...

En nyhet från Breakit som du kan ta del av här.

14. Finska elstrulet driver upp svenska elpriser

På torsdagen hamnar elpriset på den högsta nivån sedan i slutet av juni i de södra delarna av landet. Stilla vindar och högre förbrukning är några av orsakerna bakom prisökningarna. Men den stora boven i..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

15. Sobi tar in 6 miljarder kronor i företrädesemission - backas upp av Investor

Läkemedelsbolaget Sobi vill minska skuldsättningen och förbättra den finansiella ställningen...

En nyhet från Affärsvärlden som du kan ta del av här.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Atlas Copco

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt