Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kvällskollen:

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Lista: Här är aktierna Avanzas kunder köpt senaste veckan"

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Lista: Här är aktierna Avanzas kunder köpt senaste veckan" som skrevs av Börskollen eller "Vd:s långsiktiga aktieklipp – i egna bolaget: “Våga köpa och äga länge”" av Unga aktiesparare – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Lista: Här är aktierna Avanzas kunder köpt senaste veckan

Nedan finner du en färsk sammanställning av de mest köpta aktierna hos Avanza just nu. På topp tre denna vecka hittar vi NIBE Industrier, Latour och Starbreeze men läs vidare för att se hela listan med alla 20..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

2. Spännande höst väntar de nya folkaktierna

Tre bolag som på kort tid samlat närmare 500 000 aktieägare går alla mot en spännande höst. Privata Affärers chefredaktör Love Strandberg tar tempen på trion av nya folkaktier. ✓ Överlever..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

Investors nuvarande vd Johan Forssell närmar sig 30 år som anställd och investerade i sina första aktier i investmentbolaget 1997...

3. Vd:s långsiktiga aktieklipp – i egna bolaget: “Våga köpa och äga länge”

Investors nuvarande vd Johan Forssell närmar sig 30 år som anställd och investerade i sina första aktier i investmentbolaget 1997. Sedan dess är kursen upp omkring 1 000 procent. ”Det blir ett betydande kapital..

En nyhet från Unga aktiesparare som du kan ta del av här.

4. Dagens aktierekommendationer – LumenRadio med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 30 augusti. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: SEB höjer..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

5. Affärsvärlden tipsar om sju intressanta fastighetsaktier

Affärsvärlden ställer sig frågan om det går det att screena fram prisvärda fastighetsaktier även om man ställer hårda krav på stark balansräkning och hög vinstnivå ifall nuvarande 5 procent ränta råder..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

6. Summering: Allt du behöver veta inför morgondagens rapport från Intervacc

Intervacc släpper imorgon den 31 augusti sin kvartalsrapport och nedan summerar vi all relevant information som kan vara bra att ha koll på inför rapportsläppet – estimat, nyheter, analyser, riktkurser, data för..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

7. Vinnare & Förlorare - Idun stiger på rapport

Stockholmsbörsen inledde som väntat svagt uppåt på onsdagen för att därefter vända ned till oregelbunden tendens. Efter drygt 30 minuters handel var OMXS30-indexet upp 0,01 procent till 2 191,66. Indexet har..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

Över 1 100 kronor lägre skatt i månaden. Det blir effekten nästa år av den höjda brytpunkten för alla som tjänar över 57 000..

8. Drygt tusenlappen lägre skatt nästa år

Över 1 100 kronor lägre skatt i månaden. Det blir effekten nästa år av den höjda brytpunkten för alla som tjänar över 57 000 kronor i månaden...

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

9. Analyser: Riksbanken kommer behöva strama åt mer efter nya barometersiffror

Flera banker har kommit med sina kommentarer kring den svenska barometerindikatorn som minskade till 85,2 under augusti från 87,7 (reviderat från 87,5) i föregående månad. En av de saker som stack ut var att..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

10. Krisen för svenskarna: säljer sina bostäder i Spanien

Sverige sticker ut. Utländska köp av bostäder ökar i Spanien. Men just svenskarna hör istället till de som nu försöker sälja sina bostäder i landet. Bostadspriserna stiger under andra kvartalet i Spanien,..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Proffs spår rally i krissektorn – ”gå som f-n”

Martin Guri, strategichef på Kepler Cheuvreux, siktar en revansch i horisonten för den svårt stukade sektorn och spår rally i aktierna – ”kommer gå som f-n”. Inte nu utan längre fram – när Riksbanken..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

12. Svenskarnas skulder slår alla tiders rekord

Så här stor är svenskarnas skuld nu hos Kronofogdemyndigheten och särskilt en åldersgrupp utmärker sig i år, enligt nya siffror. Aldrig tidigare har svenskarnas samlade skuld hos statliga Kronofogden varit så..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

Belysningsbolaget Plejd har tagit en stor del av dimmermarknaden men tappar nu fart i Sverige samtidigt som kassan sinar...

13. Plejd: Behöver ansluta tillväxtkontakten

Belysningsbolaget Plejd har tagit en stor del av dimmermarknaden men tappar nu fart i Sverige samtidigt som kassan sinar...

En nyhet från Affärsvärlden som du kan ta del av här.

14. Burger King stäms – burgarna är för små

Burger King lurar kunder genom att marknadsföra sina burgare som större än vad de är. Nu ställs företaget inför rätta. Hungriga restauranggäster kan ha känt sig snuvade på konfekten när de köpt den..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

15. Cibus VD Sverker Källgården lämnar bolaget

Fastighetsbolaget Cibus styrelse har tillsammans med vd Sverker Källgården kommit överens om att han lämnar sin roll vd...

En nyhet från Affärsvärlden som du kan ta del av här.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Cibus Nordic

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt