Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kvällskollen:

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Mest köpta aktierna just nu – och säljlistan"

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Mest köpta aktierna just nu – och säljlistan" som skrevs av Börskollen eller "Här är bolagen som rapporterar idag den 25 oktober" av Börskollen – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Mest köpta aktierna just nu – och säljlistan

Nedan finner du en färsk sammanställning av de mest köpta aktierna hos Avanza just nu. På topp tre denna vecka hittar vi Investor, Volvo och SEB men läs vidare för att se hela listan med alla 20 bolagen nedan. Du..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

2. Så blir du rik på börsen: “Då ska du köpa mer aktier”

Enkla knep som leder till bättre avkastning, signerade sparnestorn...

En nyhet från Unga aktiesparare som du kan ta del av här.

Nedan listar vi alla bolag på Stockholmsbörsen som rapporterar idag den 25 oktober. Du hittar bland annat bolag som SSAB och Axfood på..

3. Här är bolagen som rapporterar idag den 25 oktober

Nedan listar vi alla bolag på Stockholmsbörsen som rapporterar idag den 25 oktober. Du hittar bland annat bolag som SSAB och Axfood på listan. SSAB med sina 106762 st ägare på Avanza är det mest bevakade bolaget..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

4. Dagens aktierekommendationer – Inwido med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 25 oktober. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: Handelsbanken..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

5. Strategen: Köpvärda aktier att plocka upp

Proffset ser köpläge i sex bolag som kvartalsrapporterat...

En nyhet från Unga aktiesparare som du kan ta del av här.

6. Hernhag: Tio bra bolag med historiskt låg värdering

När börsen rasar får många spännande bolag en värdering som är historiskt sett låg. Kan du köpa nära botten och välja bolag som kommer att återhämta sig är kurspotentialen stor. ✔ Aktien i tillfällig..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

7. Vinnare & Förlorare - Cint och Stillfront rasar på sina rapporter

Stockholmsbörsen inleder onsdagen med en lättare nedgång. Rapportperioden är nu i full gång och flera bolag har släppt sina siffror innan öppning. Cint och Stillfront faller tungt efter att ha lagt fram sina..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

Hög risk, hög värdering. Men också stor potential i bolaget som nyligen kom med rapport.  ✔ Ett av börsens snabbast växande bolag..

8. Lindroth: Aktien kan lätt sticka i väg 50 procent

Hög risk, hög värdering. Men också stor potential i bolaget som nyligen kom med rapport.  ✔ Ett av börsens snabbast växande bolag som gör vinst ✔ Kan växa uppemot 40 procent per år framöver..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

9. Nytt bottenrekord för krisande SBB

På onsdagen slår fastighetsbolaget SBB ett nytt bottenrekord och är nu ned med över 95 procent sedan toppen för två år sedan. När den nådde sin toppnotering för två år sedan handlades SBB:s aktie för strax..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

10. Stockholmsbörsen faller till dagslägsta

Efter en kortare period ovanför nollstrecket återvände Stockholmbörsen till minus och handlas nu på dagslägsta. På rapportfronten belönades Atlas Copco, Alfa Laval och SSAB efter sina rapportsläpp medan Intrum..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Intrum ökade rörelseresultatet men lägre än väntat

Kredithanteringsbolaget Intrum redovisar ökande omsättning under tredje kvartalet jämfört med samma period året innan...

En nyhet från Affärsvärlden som du kan ta del av här.

12. Evolution - Inför rapporten imorgon

Evolution släpper imorgon den 26 oktober sin kvartalsrapport och nedan summerar vi all relevant information som kan vara bra att ha koll på inför rapportsläppet – estimat, nyheter, analyser, riktkurser, data för..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

Dagligvarubolaget Axfood redovisar en delårsrapport för det tredje kvartalet som är i linje med förväntningarna...

13. Axfood: "Exceptionell tillväxt för Willys"

Dagligvarubolaget Axfood redovisar en delårsrapport för det tredje kvartalet som är i linje med förväntningarna...

En nyhet från Affärsvärlden som du kan ta del av här.

14. Lista: Dagens insynsaffärer - Creades flyttar innehavet i Seafire internt, avser ta plats i styrelsen

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 25 oktober finner vi bland annat "Creades flyttar innehavet i Seafire internt, avser ta plats i styrelsen" och "Kinneviks..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

15. Elbilen som får Elon Musk att svettas

Den må vara liten och skör som en körsbärsblomma, men naggande god. Här kommer bilen som tack vare sin behändiga storlek och modesta prislapp just nu utmanar elbilsjättarna. Javisst kan storleken ha betydelse,..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Alfa Laval

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.