Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kvällskollen:

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Veckans TA – Investor"

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Veckans TA – Investor" som skrevs av Finanstid eller "Dagens aktierekommendationer – MPC Container Ships med på listan" av Börskollen – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Veckans TA – Investor

I detta avsnitt av Veckans TA tittar vi närmare på den tekniska bilden för den folkkära aktien, Investor. Den tekniska bilden har förändrats på sistone och har med det blivit mer intressant enligt mig. Investor B..

En nyhet från Finanstid som du kan ta del av här.

2. Fortsatt potential i Evolution, men även risker - Di

Förra året satte Dagens industri, Di, en köprekommendation på livekasinoutvecklaren Evolution som fallit ut väl med en tydlig uppgång för aktien. Enligt tidningen finns det fortfarande potential i aktien, men..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 4 september. Några..

3. Dagens aktierekommendationer – MPC Container Ships med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 4 september. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: Fearnley sänker..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

4. Lista: Så mycket lägre skatt får du med regeringens nya jobbskatteavdrag

Det blir ingen uppräkning av brytpunkten för statlig skatt nästa år. Pengarna ska i stället användas för att finansiera ett utökat jobbskatteavdrag...

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

5. Börsveckan ger köpråd för Storytel, Pierce och Sats

Börsveckan ger köpråd för Storytel, Pierce och Sats i den senaste utgåvan. Tidningen lämnar rådet avvakta för Acast, Wise, Humana, C-Rad och Humble.   Storytel byter strategi och går från fokus på tillväxt..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

6. Synact Pharma föll pladask på Stockholmsbörsen

Ny vecka nya möjligheter på Stockholmsbörsen som sparkade igång affärerna på grön kvist, med undantag för Synact Pharma som inledde måndagen med ett rejält magplask. Vi inleder med fastighetsbolaget SBB och..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

7. EQT-toppens miljonsmäll efter kursraset i Synact Pharma

Aktien i Synact Pharmas rasar 80% under måndagsförmiddagen vilket innebär en miljonsmäll för EQT-toppen Thomas von Koch som är storägare och styrelseledamot...

En nyhet från Affärsvärlden som du kan ta del av här.

Stockholmsbörsen inleder den nya veckan med tydliga uppgångar. Synact Pharmas aktie kollapsar efter att bolaget meddelat att..

8. Vinnare & Förlorare - Synact Pharmas aktie rasar

Stockholmsbörsen inleder den nya veckan med tydliga uppgångar. Synact Pharmas aktie kollapsar efter att bolaget meddelat att läkemedelskandidaten Resomelagon inte nådde primärt effektmått i fas 2b.  Efter 37..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

9. Lista: Dagens insynsaffärer - Braincools vd Martin Waleij gör ett mindre aktieköp

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 4 september finner vi bland annat "Braincools vd Martin Waleij gör ett mindre aktieköp" och "Styrelseledamot i Smart Eye..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

10. Trygga aktier i osäkra tider

Analytikerna samlas för att diskutera börsläget och kvartalsrapporter. På agendan står en lång rad bolag med olika storlek och profil. ..

En nyhet från Aktiespararna som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Handelsbanken får en köprekommendation av Di

Dagens industri, Di, sätter en köprekomendation på Handelsbanken som värderas till den lägsta nivån sedan finanskrisen. Den låga värderingen kan ses mot bakgrund av att banken samtidigt ökat rörelsevinsten med..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

12. Professor: Riksbanken är inkompetent

Riksbanken saknar kunskap och har ”misslyckats med sina huvuduppgifter att hålla inflationen nere och kronans värde uppe”, dundrar seniorprofessorn. I en debattartikel i Dagens Nyheter angriper seniorprofessor Bo..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

Riskkapitalisterna täljde guld under noteringsyran på börsen. Men deras noteringsfacit är inget annat än katastrofalt och småspararna..

13. Fridell: Akta dig för börsens sminkade grisar

Riskkapitalisterna täljde guld under noteringsyran på börsen. Men deras noteringsfacit är inget annat än katastrofalt och småspararna bör akta sig för nya “sminkade grisar” från riskkapitalbolagen, enligt..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

14. Hexatronic förvärvar bolag i Nya Zeeland

Fiberkommunikationsbolaget Hexatronic har gjort förvärvat nyazeeländska bolaget ATG Technology...

En nyhet från Affärsvärlden som du kan ta del av här.

15. Forskningsbolaget kollapsar efter misslyckade studieresultat

Forskningsföretaget Synact Pharma med över 14 000 aktieägare hos Avanza rasar med närmare 81 procent och raderar därmed ut hela kursuppgången sedan 2020. I fas 2b-studien EXPAND lyckades inte Synact Pharmas..

En nyhet från Finanstid som du kan ta del av här.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Acast

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt