Humble Group (HUMBLE) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Humble Group aktie

HUMBLE  

Bayn Europe utvecklar hälsobaserade livsmedel. Produkterna baseras på steviablad, ett naturligt sötningsmedel. Produkterna används bland annat i drycker, choklad, glass, frukostflingor och marmelad. Visionen är att reducera socker- och kaloriinnehåll i dagens livsmedelsprodukter. Bolagets huvudsakliga marknad återfinns inom Europa och forskning bedrivs med samarbetspartners inom branschen. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Humble Group tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Livsmedel. Bolaget har ett börsvärde på 3 296 MSEK, en omsättning på 7 MSEK och med ett resultat på -58 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Humble Group

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Humble Group (HUMBLE) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Humble Group aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern HUMBLE. Aktien har ett P/E-tal på -56.6 och P/S-tal på 26 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Humble Group utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Humble Group Avanza – se aktiekurs idag

Se Humble Group senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Humble Group – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Humble Group.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Humble Group.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Humble Group

Humble Group

TickerHUMBLE
ListaFirst North
LandSverige
SektorDagligvaror
BranschLivsmedel
Börsvärde3 296 MSEK
Omsättning7 MSEK
Vinst-58 MSEK
P/E-56.6
P/S26

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Humble Group

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Humble Group? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter