Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kvällskollen:

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Veckans TA – Orrön Energy, Embracer Group & Evolution"

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Veckans TA – Orrön Energy, Embracer Group & Evolution" som skrevs av Finanstid eller "Lista: Dagens insynsaffärer - Öhman flaggar upp i VNV Global" av Börskollen – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Veckans TA – Orrön Energy, Embracer Group & Evolution

Veckans TA – v36 2022-09-05 I detta avsnitt av Veckans TA tittar vi närmare på den tekniska biten för Orrön Energy, Embracer Group och slutligen Evolution. Det finns mycket intressant att anmärka i samtliga..

En nyhet från Finanstid som du kan ta del av här.

2. Saftig rea i Evolution - Di sätter köprekommendation

Dagens Industri sätter en köprekommendation på livekasinoutvecklaren Evolution under veckans aktie. Tidningen uppmärksammar att senaste köprådet gav en avkastning på 1 300 procent och att det nu finns ett läge..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 5 september finner vi bland annat "Öhman..

3. Lista: Dagens insynsaffärer - Öhman flaggar upp i VNV Global

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 5 september finner vi bland annat "Öhman flaggar upp i VNV Global" och "Note-chefen säljer aktier för nära 4,3 miljoner..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

4. Vinnare & Förlorare - Breda nedgångar efter förvärrad energikris i Europa

Stockholmsbörsen uppvisar breda nedgångar under måndagens inledande handel. Bakom fallet ligger fredagens nyhet om att Gazprom tillfälligt stoppar alla sina gasleveranser till Europa. Betsson går mot strömmen och..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

5. Stockholmsbörsen inledde veckan på minus

Stockholmsbörsen rörde sig nedåt under måndagen efter Rysslands beslut i helgen att stänga av gasen i Nord Stream-ledningen på obestämd tid. Endast fyra av bolagen på finlistan OMXS30 slutade på plus...

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

6. Domedagsprofeter varnar för vidare börskrasch framöver

Domedagsprofeter som Michael Burry och Jeremy Grantham varnar för stora börskrascher framöver. Det är långt över de fall som börserna redan har genomgått. ”The Big Short”-investeraren Michael Burry har visat..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

7. Känd finanschef död – hoppade från skyskrapa i New York

Efter att ha informerat sina investerare om nedskärningar och ny finansiering, valde finanschefen på Bed Bath & Beyond, Gustavo Arnal, att avsluta sitt liv, rapporterar Wall Street Journal.  Det var under fredagen..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

Elpriserna väntas bli rekordhöga i vinter. SvD listar tips på energisnåla vanor som kan spara tusenlappar...

8. Håll nere din elräkning – här är energibovarna

Elpriserna väntas bli rekordhöga i vinter. SvD listar tips på energisnåla vanor som kan spara tusenlappar...

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

9. "Inga gasleveranser om inte sanktioner lyfts"

"Inga gasleveranser om inte sanktioner lyfts"..

En nyhet från Realtid som du kan ta del av här.

10. Hernhag: Nischade bolag är bäst

Är marknadstillväxten god växer även bolaget lätt. Det finns stora bolag som växer minst i takt med marknaden och där aktierna erbjuder bra riskjusterad avkastning. Läkemedelsjättar som Astra Zeneca, Abbvie och..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Dagens aktierekommendationer – Orsted och Sdiptech med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 5 september. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: Bernstein höjer..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

12. Gazprom stryper gasleveranser till Europa på obestämd tid - BN

Europas energikris har förvärrats i och med beskedet från ryska gasjätten Gazprom om att gasleveranserna stryps på obestämd tid.  Enligt Gazprom kommer gasen inte flöda genom ledningen Nord Stream 1 på grund av..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

13. Höjt prisbasbelopp ger mer i plånboken

För många handlar det om flera hundralappar..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

14. Börsveckan: Tre köpvärda pappersbolag

Börsveckan: Tre köpvärda pappersbolag. Och fyra aktier du kan strunta i..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

15. Swedbank: "Inflationen når 10 procent i december"

Inflationen fortsätter att stiga snabbt vilket bidrar till att Riksbanken höjer styrräntan i rask takt under hösten. Det innebär att marknadsräntor fortsätter uppåt i närtid, men att de planar ut kring..

En nyhet från Realtid som du kan ta del av här.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien AbbVie

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.