Nyhet

Kvällskollen:

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Vinnare & Förlorare - Sinch faller efter att ha vänt till förlust"

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Vinnare & Förlorare - Sinch faller efter att ha vänt till förlust" som skrevs av Finwire / Börskollen eller "Här är de mest handlade aktierna" av Privata Affärer – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Vinnare & Förlorare - Sinch faller efter att ha vänt till förlust

Stockholmsbörsen har handlats sidledes under morgonen efter att flera bolag har rapporterat sina kvartalssiffror. Kommunikationstjänstebolaget Sinch faller rejält efter att ha vänt till förlust under kvartalet...

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

2. Dagens aktierekommendationer – Schibsted och Epiroc med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 21 juli. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: OP Corporate Bank..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

Bankaktier var populära i förra veckan. Tre av de mest köpta aktierna var banker bland Swedbanks kunder. Men mest köpta var SBB,..

3. Här är de mest handlade aktierna

Bankaktier var populära i förra veckan. Tre av de mest köpta aktierna var banker bland Swedbanks kunder. Men mest köpta var SBB, Samhällsbyggnadsbolaget, som haft stora svårigheter de senaste månaderna. Förra..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

4. Evolutions vd: Starkt operativt kvartal, men inte fantastiskt finansiellt - Di

Livekasinoutvecklaren Evolution släppte idag sin kvartalsrapport för det andra kvartalet som kom in i linje med analytikernas förväntningar. Aktien har under förmiddagen tappat runt 4 procent. Bolagets intäkter..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

5. Lista: Dagens insynsaffärer - SBB:s vice vd har sålt aktier för 28,7 miljoner kronor

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 21 juli finner vi bland annat "SBB:s vice vd har sålt aktier för 28,7 miljoner kronor" och "Sivers Semiconductors faller..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

6. SBB-direktör säljer aktier för miljoner

Vice vd på SBB har sålt aktier för över 28 miljoner kronor...

En nyhet från Realtid som du kan ta del av här.

7. Solceller höjer värdet på villan

Antalet solcellsanläggningar har dubblerats på två år..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

Laddhybrider har i mångt och mycket setts som det bästa av två världar. De erbjuder flexibilitet i det att man kan köra på el när..

8. Laddhybriderna med längst räckvidd

Laddhybrider har i mångt och mycket setts som det bästa av två världar. De erbjuder flexibilitet i det att man kan köra på el när man uträttar vardagens ärenden och bensin eller diesel när det vankas..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

9. Kindreds styrelse ska ha utvärderat potentiell försäljning - men svalt intresse - iGB

Speloperatören Kindred ska ha kontaktat ett antal företag i ett försök att få till en försäljning av verksamheten efter påtryckningar från minoritetsägare, enligt uppgifter till iGaming Business. Processen..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

10. Prisfallet: Bostaden slut som bankomat

Fallande bostadspriser får konsekvenser för fler än dem som just nu vill köpa eller sälja sin bostad. För maxbelånade dröjer möjligheten att ta nya lån. För många fler påverkas amorteringen på sikt...

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Sinch sparkar vd:n – och gör sig av med personal

Sinch tyngs av nya kundavtal och ökande kostnader. Nu lanserar bolaget ett sparpaket som innebär att personal får sluta – samtidigt som man byter vd...

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

12. USA:s största fond gör förlust – inte hänt sedan 2009

USA:s största fond gör förlust – inte hänt sedan 2009..

En nyhet från Realtid som du kan ta del av här.

13. Bistra miner på Asiens börser

Bistra miner på Asiens börser. ..

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

14. Vinnare & Förlorare - Sinch faller efter att ha vänt till förlust (R)

(Rättelsen gäller namnet på Sinch tidigare vd) Stockholmsbörsen har handlats sidledes under morgonen efter att flera bolag har rapporterat sina kvartalssiffror. Kommunikationstjänstebolaget Sinch faller rejält..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

15. Tufft kvartal för Saab

Försvarskoncernen Saabs rörelseresultat blev 738 miljoner kronor för det andra kvartalet 2022. Analytiker hade i genomsnitt förväntat sig 752 miljoner kronor, enligt en sammanställning gjord av Infront...

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt