Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Lista:

Lista: Dagens insynsaffärer - Transfer Groups optionsprogram till styrelse och ledning fulltecknat

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 25 januari finner vi bland annat "Transfer Groups optionsprogram till styrelse och ledning fulltecknat" och "Spinnovas vd Kim Poulsen köper aktier för 0,1 miljoner euro".

Nedan finner du ett urval av de mest uppmärksammade av dagens insynsaffärer.

1. Transfer Groups optionsprogram till styrelse och ledning fulltecknat

Transfer Group meddelar att dess optionsprogram till styrelse och ledning har tecknats till 100 procent. Programmet omfattar maximalt 4,4 miljoner optioner till styrelsen och 6,6 miljoner optioner till ledningsgruppen, som emitterats till ett pris av 0,04 kronor per..

Hela nyheten om Transfer Group kan du kan ta del av här.

2. Spinnovas vd Kim Poulsen köper aktier för 0,1 miljoner euro

Kim Poulsen har den 25 januari genom bolaget Vitalis Gladius köpt 14 765 aktier i finska Spinnova, som utvecklar hållbara textilier, där han är vd. Aktierna köptes till kursen 6,77 euro per aktie, en affär på 100 000 euro. Affären gjordes på First North i..

Hela nyheten om Spinnova kan du kan ta del av här.

Lista: Dagens rapporterade insynsaffärer

Nedan listar vi ett urval av dagens inrapporterade insynstransaktioner. På vår sida Insynskollen hämtar vi all rapporterad insynshandel direkt från insynsregistret hos Finansinspektionen. Här kan du enkelt och smidigt söka fram all insynshandel på bolag eller person.

AktieTypAnmälningsskyldigSumma
Clas OhlsonFörvärvPernilla Valfridsson347 700 SEK
TwiikTeckningKarl Eklöf303 742 SEK
ZinzinoFörvärvFinn Gabriel Rismyhr Saele153 180 SEK
FinepartFörvärvHåkan Johansson57 641 SEK
ZinzinoFörvärvAna Rebecca Rismyhr Saele45 188 SEK
Surgical ScienceFörvärvHenrik Falconer15 780 SEK
ZinzinoFörvärvSarah Elouise Rismyhr Sæle5 430 SEK

Ladda ner Börskollens smidiga app och få automatisk pushnotis vid nya insynsaffärer

1000+ betyg på App Store och Google Play
Alla nyheter samlade på ett ställe
Skapa bevakningar av aktier
Pushnotis när något händer
Helt kostnadsfri

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt