Ser potential i e-handlaren för motorcykelutrustning
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Investeringstips

Ser potential i e-handlaren för motorcykelutrustning

Ser

E-handelsbolaget Pierce, specialiserat på motorcykelutrustning, visade tecken på förbättring under första kvartalet 2023 efter ett tufft 2022. Affärsvärlden ser potential i aktien och rekommenderar köp.

  • Trimmande kostnader och höjda priser visar positiva resultat
  • Marknaden för motorcykelutrustning förbättras gradvis
  • Affärsvärlden ser en potential på 32 procent i aktien på några års sikt

Förbättringar i första kvartalet

Pierce, som säljer motorcykelutrustning online, hade ett svårt år 2022. Men under första kvartalet 2023 har bolaget sett positiva effekter av höjda priser och kostnadsbesparingar. Affärsvärlden rapporterar att marknaden för motorcykelutrustning verkar vara på väg att återhämta sig, vilket kan gynna Pierce.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Affärsvärldens analys

Affärsvärlden har i sin senaste analys lyft fram Pierce som en intressant investeringsmöjlighet. I deras huvudscenario ser de en potential på 32 procent för aktien över några år och rekommenderar därför köp. De baserar sin analys på de förbättringar som observerats i bolagets första kvartal i år.

Vi på Börskollen anser att Pierce kan vara värd att hålla ett öga på för investerare som är intresserade av e-handelsbolag och motorcykelutrustning. Bolagets senaste kvartalsresultat visar på en positiv trend, och med en förbättrad marknad kan det finnas ytterligare uppsida.

Börskollen om Pierce Group

Pierce Group är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Sverige och handlas med tickern PIERCE på Small Cap. Pierce Group verkar inom sektorn Sällanköpsvaror och aktien har 967 st ägare hos Avanza samt 250 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

Pierce Group är verksamma inom e-handel. Bolaget är en onlineåterförsäljare av motorcykelutrustning via flertalet onlinebutiker. Produkterbjudandet inkluderar tillhörande reservdelar, tillbehör samt streetwear. Bolaget är primärt verksamma på den europeiska marknaden. Kunderna består främst av privata aktörer. Pierce Group grundades 2008 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om Pierce Group, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Pierce Group

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Pierce Group

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt