Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 10 mest sedda börsvideos –"Köp på svaghet | IG Börssnack" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Köp på svaghet | IG Börssnack" av IG Sverige intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från Kalqyl Play, Ten Bagger eller EFN Marknad med flera.

1. Köp på svaghet | IG Börssnack

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ Vilka är senaste veckornas rapportvinnare? Vad tror de amerikanska analyshusen om utsikterna framåt? Hur använder Erik sin taktiska modell för att fatta bra beslut? Det och..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

2. Absolicon: VD-intervju med Joakim Byström avseende Q4'22

Absolicon: VD-intervju med Joakim Byström avseende Q4'22..

En video från Kalqyl Play som du tar del av här.

3. Market update 21 Feb 2023 - Viktig vecka för marknaderna och börjar rekylen i USA bli klar?

God kväll, Marknaderna fortsätter att skaka av sig negativa nyheter likt vatten på en gås där asiatiska stimulanser bidrar till globalt risk on. Europa och OMX har handlats i sidled de senaste veckorna (bevaka..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

4. Ränterusning när inflationen gjorde comeback | Läget - en snabbkoll på marknaden

Marknadsräntorna i Sverige stiger snabbt och mycket har med Riksbankens agerande att göra. Lars Henriksson, valutastrateg på Handelsbanken, förklarar hur det hänger ihop. ______________________________ Gillar du..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

Incap Q4'22: Rekordtillväxt och förvärvsplaner

5. Incap Q4'22: Rekordtillväxt och förvärvsplaner

Omsättnings- och lönsamhetsmässigt levererade Incap än en gång toppsiffror för helåret 2022. På den negativa sidan ser man ett svällande lager och kassaflödesutmaningar. För 2023 guidar man för fortsatt..

En video från Inderes Nordic som du tar del av här.

6. Mahvie Minerals@ProHearings 230223

Mahvie Minerals@ProHearings 230223..

En video från ProHearings som du tar del av här.

7. Heta aktierna på Large Cap - Lars Söderfjell, Aktiechef Ålandsbanken - Sparpodden 482

Dagens gäst är Lars Söderfjell, Aktiechef på Ålandsbanken! Lars är expert på Large Cap, och det pratas om specifika case inom bl.a bank, verkstad och investmentbolag. Vilken storbank gillar han mest? Vilken..

En video från Nordnet som du tar del av här.

8. "Marknaden står och väger"  / God morgon från Paretodesken 20 februari

Analyschef Stefan Wård marknaden med Harry Colvin på Longview Economics Disclaimer: ”Informationen i denna video ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk...

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

9. Spotlight Group | Livesänd rapportintervju Q4 med vd Peter Gönczi

00:00 - Introduktion 00:28 - Sammanfattning av Q4 & 2022 04:30 - Hur har Spotlight utvecklat koncernen? 06:49 - Tillväxtbolag utanför storstäderna 10:09 - Vad tror Peter om IPO-klimatet 2023? 13:24 -..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

10. ViaCon Group  - 2022 Full Year Report

ViaCon Group with CFO Philip Delborn and CEO Stefan Nordström presents the 2022 Full year report. Glöm inte att prenumerera på kanalen för att få ta del av fler intressanta bolagsfilmer, intervjuer och..

En video från FinWire TV som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Absolicon

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.