Incap (FI) (ICP1V) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Incap (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

ICP1V  

Incap är verksamma inom industrisektorn. Bolaget levererar utrustning och service för industriella aktörer, där utbudet inkluderar PCB montering, systemintegreringar, boxbyggnadsintegration, designvalidering, samt inspektionsmetoder. Störst verksamhet återfinns inom Norden, Baltikum och Asien. Bolaget etablerades ursprungligen 1985 och har sitt huvudkontor i Helsingfors.

Incap (FI) tillhör sektorn Industri och branschen Industrimaskiner. Bolaget har ett börsvärde på 408 MEUR, en omsättning på 72 MEUR och med ett resultat på 14 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Incap (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Incap (FI) (ICP1V) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Incap (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Mid Cap, och med tickern ICP1V. Aktien har ett P/E-tal på 28.6 och P/S-tal på 3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Incap (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Incap (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Incap (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Incap (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Incap (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Incap (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Incap (FI)

Incap (FI)

TickerICP1V
ListaMid Cap
LandFinland
SektorIndustri
BranschIndustrimaskiner
Börsvärde408 MEUR
Omsättning72 MEUR
Vinst14 MEUR
P/E28.6
P/S3

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Incap (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Incap (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter