Nyhet

Veckans

Veckans 6 mest sedda börsvideos –"Trading Direkt 2022-07-12 | Dagens börsnyheter - Sinch i en ny blankarattack på Stockholmsbörsen?" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Trading Direkt 2022-07-12 | Dagens börsnyheter - Sinch i en ny blankarattack på Stockholmsbörsen?" av Direkt Studios intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från Ten Bagger, Nordnet eller EFN Marknad med flera.

1. Trading Direkt 2022-07-12 | Dagens börsnyheter - Sinch i en ny blankarattack på Stockholmsbörsen?

Trading Direkt fortsätter att sända under sommaren. Vid 14 tiden under gårdagen kunde Nyhetsbyrån Direkt rapportera att Sinch föll 6 procent efter att analysfirman Ningi Research twittrat om att de har tagit en..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

2. Market update 12 juli - Stark USD och en yieldkurva som inverterar på nytt!

I dagens avsnitt inleder vi med att fokusera på den starka dollarn, dess effekt på amerikanska vinster och konstaterar återigen att det föreligger en stor risk att vinstestimaten i marknaden ligger för högt både..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

3. Så fixar du fondsparandet - Philip Scholtzé - Sparpodden 453

👉 Följ Nordnets YouTube kanal för att få bättre koll på Börsen: https://www.youtube.com/user/nordnetbank Gratis webbinarier som ger dig kunskapen att investera smartare: 👉 https://blogg.nordnet..

En video från Nordnet som du tar del av här.

4. Så agerar börsproffsen inför sommaren | EFN Marknad 22 juni

Ett skakigt halvår på börsen närmar sig slutet. I EFN Marknads säsongsavslutning bjuder två rutinerade förvaltare på sina bästa börstips till mer orutinerade investerare. Gästerna är Charlotta Faxén från..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

Kinnevik, VNV, Tele2 och techpress / God morgon från Paretodesken 21 april

5. Kinnevik, VNV, Tele2 och techpress / God morgon från Paretodesken 21 april

Rapportsäsongen står i full blom och idag får vi rapporter från bla ABB, Husqvarna, Investor, Kinnevik, Metso:Outotec, Tele2 och VNV Global. Verkstadsrapporterna har kommit in bra men tech har det desto tuffare. Vi..

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

6. Köpsignal i techjätte

Huvudbudskapet efter julrallyt var kortsiktigt överköpta aktiemarknader och läge att skala av enligt Trend & Trade Range-modellen med stöd av IVOL-rabatt när optionsmarknaden blivit orädd. På kort sikt (dagar –..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt