Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"#126 - Ilija och Rutger på miljardjakt" toppar
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"#126 - Ilija och Rutger på miljardjakt" toppar

Veckans

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "#126 - Ilija och Rutger på miljardjakt" av Affärsvärlden Analys intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Paretodesken, Tillsammans mot miljonen eller Marknaden med flera.

1. #126 - Ilija och Rutger på miljardjakt

Peter Benson, Joakim Hellquist och Daniel Zetterberg diskutera följande i veckans avsnitt: SBB, Corem, Adtraction, Hoist och Zenicor.   Detta avsnitt av Affärsvärlden Analys sponsras av: Spotlight Stock Market https..

En podcast från Affärsvärlden Analys som du tar del av här.

2. Embracer, Camurus och Hexatronic / God morgon från Paretodesken 24 ma

Idag kommenterar Stefan Wård Embracers rapport och nyheten att Camurus får USA-godkännande, samt jämför de olika perspektiven som finns om Hexatronic.Disclaimer:”Informationen i denna video ska inte ses som..

En podcast från Paretodesken som du tar del av här.

3. 137. Smålandssnåla tjuvar

I veckans avsnitt av Tillsammans mot miljonen pratas det såklart Embracer och det kurshaveriet. Men också sämre siffror från den så viktiga tyska ekonomin. Covid ökar igen i Kina vilket ökar oron på de..

En podcast från Tillsammans mot miljonen som du tar del av här.

Fredag! Embracer, småspararkollapser och gratis el

4. Fredag! Embracer, småspararkollapser och gratis el

Det blir inte alltid som man har tänkt sig. Det är något som spelutvecklaren Embracer fått erfara i veckan – och många småsparare har dragits med i det kraftiga kursfallet som följde på onsdagens rapport. Vad..

En podcast från Marknaden som du tar del av här.

5. 148. Ack Värmland: Från brukssamhälle till epicentrum för det svenska gamingundret… och tillbaka?

Missa inte FollowTheMoney på Scalateatern den 20 september! Biljettförsäljningen hittas här: https://www.scalateatern.se/forestallning/follow-the-money-kapitalet-live/ Sveriges litenhet i världen kombinerat med de..

En podcast från FollowTheMoney som du tar del av här.

6. 138. Rehaba dina snedgungor med Physitrack

En lönsam digital vårdplattform, känns lite 2021? I detta avsnitt kör vi en djupdykning in i caset Physitrack tillsammans med VD och grundaren Henrik Molin. Vi tar en ordentlig genomlysning av bolagets affärsmodell..

En podcast från Nånting Om Aktier som du tar del av här.

7. Storstädning och bygga nytt - Jonas Wiström, VD Ratos - Sparpodden 495

Dagens Sparpodden gästas av Ratos VD Jonas Wiström, och tillsammans med Ara så går de igenom Ratos resa på börsen och den stora förändringen som bolaget nu är mitt inne i. Bolagen Ratos vill sälja, hur Jonas..

En podcast från Sparpodden som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Adtraction

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Företag

Börskollen Sverige AB

Sjösavägen 8

124 55 Bandhagen

Sverige

Org.nr: 559236-5141

[email protected]

Kontakta oss

VD & Ansvarig utgivare

Daniel Åstrand

Grundare & IT

Kristoffer Matsson

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.