Veckans 7 mest lyssnade börspoddar
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Privatekonomi

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar

Veckans

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "Avsnitt 237: Aktierna vi tror extra mycket på" av Penserpodden intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Analyspodden, Makropodd eller Aktiesnack med flera.

1. Avsnitt 237: Aktierna vi tror extra mycket på

Kvartalsvis publiceras Penser Access Confidence-listan med de tio av våra Accessbolag som vi tror extra mycket på. I veckans podd redogör vi för listan. Dessutom delar vi lite fördjupande tankar om tre av aktierna..

En podcast från Penserpodden som du tar del av här.

2. "Farligt flockbeteende"

Di:s Torbjörn Isacson och Ulf Petersson pratar om: Oroväckande börshausse.Veckans räntebesked.Läget i SBB och JM.Aktier: Hemnet och Cloetta.Nästa veckas höjdpunkter...

En podcast från Analyspodden som du tar del av här.

3. Vart är börsen på väg?

Vi har en relativt stabil period på börsen bakom oss, men på den makroekonomiska fronten  är det mycket som händer.  SEB:s chefsekonom Jens Magnusson samtalar I veckans avsnitt med placeringstrateg Johan Hagbarth..

En podcast från Makropodd som du tar del av här.

#51 Investor – Sveriges största investmentbolag

4. #51 Investor – Sveriges största investmentbolag

Investor, som grundades av familjen Wallenberg 1916, är Sveriges i särklass största investmentbolag och landets mest ägda aktie med över en halv miljon aktieägare. I dagens avsnitt intervjuar vi Magnus Dalhammar,..

En podcast från Aktiesnack som du tar del av här.

5. #283 Privatleasade Skulder

Det är mycket att diskutera i veckans avsnitt av Market Makers: Urans breakout, hur man ska tänka kring Enterprise Value, valutarisk, Embracer, Nordkorea och Beyonce bara för att nämna några ämnen! ---- Kolla in..

En podcast från Market Makers som du tar del av här.

6. 21. Börspanelen EXTRA: Kraschade börsraketer

Vi måste lära oss att stå emot lockropen och känna igen varningssignalerna från de hetaste aktierna och trenderna. Embracer, SBB och Viaplay är före detta aktieraketer och kursvinnare som nu kraschat på börsen...

En podcast från Börspanelen som du tar del av här.

7. Redaktionspodden: Dags att ta hem börsvinsterna?

Toppkänning i techsektorn, centralbankernas strategi och räntebesked, årets inverterade börsscenario och vad vi tror om fortsättningen med Pekka Kääntä, Karl Lans och Pär Ståhl. .................................

En podcast från Placerapodden som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Cloetta

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt