Hemnet (HEM) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Hemnet aktie

HEM  

Hemnet Group är ett IT-bolag inriktade mot fastighetsmarknaden. Bolaget erbjuder en digital plattform för köp och försäljning av bostäder, tomter, fritidsboenden och mark. Tjänsterna används som säljkanal för potentiella köpare, säljare samt mäklare där utbudet huvudsakligen består av bostadsannonser och tillhörande slutpriser. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Hemnet tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Internettjänster. Bolaget har ett börsvärde på 18 001 MSEK, en omsättning på 546 MSEK och med ett resultat på 68 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Hemnet

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Hemnet (HEM) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Hemnet aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Large Cap, och med tickern HEM. Aktien har ett P/E-tal på 265.9 och P/S-tal på 33 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Hemnet utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Hemnet Avanza – se aktiekurs idag

Se Hemnet senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Hemnet – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Hemnet.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Hemnet.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Hemnet

Hemnet

TickerHEM
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschInternettjänster
Börsvärde18 001 MSEK
Omsättning546 MSEK
Vinst68 MSEK
P/E265.9
P/S33

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Hemnet

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Hemnet? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter