Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "142. Allt om Serieförvärvare med Alexander Gustafsson" av Nånting Om Aktier intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Analyspodden, Börspodden eller Antiloop Podcast med flera.

1. 142. Allt om Serieförvärvare med Alexander Gustafsson

Mr Serieförvärvare själv gästar podden och snackar förvärvsbolag. I avsnittet går vi igenom vad förvärvsbolag egentligen är och hur de fungerar. Vi snackar multipelarbitrage, branschnormer, roll ups och hur..

En podcast från Nånting Om Aktier som du tar del av här.

2. "Kronan närmar sig botten"

Torbjörn Isacson och Henrik Mitelman pratar om:Sveriges usla valutaläge.Vaktombyte i fastighetssektorn.Fjolårets bästa spaningar.Aktie: Resurs Bank.Nästa veckas höjdpunkter...

En podcast från Analyspodden som du tar del av här.

3. Avsnitt 515 - Sommarpoddare Olle ”Snåljåpen” Qvarnström

Det är äntligen dags för BPs klassiska sommarpoddare! I år ligger fokus på ”ung och lovande” och först ut är såklart den evigt unge Snåljåpen. Olle berättar sin story, från high school dropout till egna..

En podcast från Börspodden som du tar del av här.

128. Gruvor, AI-knas och makro med Mr X och K-M Syding

4. 128. Gruvor, AI-knas och makro med Mr X och K-M Syding

Hedgefondförvaltarna Mr X och K-M Syding på Antiloop gräver ned sig i bland annat världens hetaste metall, volfram (den högsta smältpunkten av alla metaller). Mr X förklarar varför man ska följa Lundbergs och..

En podcast från Antiloop Podcast som du tar del av här.

5. Därför kan uppgången i USA fortsätta

Vad ligger bakom den kraftiga uppgången på de amerikanska börserna, varför har stora bolag gått så mycket bättre än små bolag och kommer uppgången att fortsätta? Det svarar Caroline Karlander från JP Morgan..

En podcast från Placerapodden som du tar del av här.

6. Mag Interactive på djupet med VD Daniel Hasselberg

Daniel Hasselberg, VD på Mag Interactive gästar podden. Vi djupdyker i bolaget, dess produkter och dess framtidsutsikter. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information...

En podcast från Snacka Cash som du tar del av här.

7. Avsnitt 146 - Sommarintervju med Stefan Wikstrand från G5 Entertainment

Det har blivit dags för sommarintervju med Stefan Wikstrand CFO på G5 Entertainment (4:12). Vi svarar sedan på en lyssnarfråga om vad vi gör på dagarna och hur vi gör det. Hoppas att ni ska finna detta intressant..

En podcast från Kvalitetsaktiepodden som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Acast

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt