G5 Entertainment (G5EN) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

G5 Entertainment aktie

🔔 Skapa bevakning

G5EN  

G5 Entertainment är verksamma inom underhållningsbranschen. Bolaget är en utvecklare och förläggare av spel för iOS, Android, Kindle Fire och enheter som drivs utav Windows. G5 Entertainment utvecklar och publicerar spel som är lätta att lära sig och bolaget riktar sig till en bred publik, både erfarna- och oerfarna spelare. Spelen vidaresäljs under ett flertal varumärken. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

G5 Entertainment tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Gaming & Spel. Bolaget har ett börsvärde på 3 739 MSEK, en omsättning på 1 239 MSEK och med ett resultat på 188 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien G5 Entertainment

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper G5 Entertainment (G5EN) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

G5 Entertainment aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern G5EN. Aktien har ett P/E-tal på 19.8 och P/S-tal på 2.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

G5 Entertainment utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

G5 Entertainment senaste utdelning är 6.3 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.4% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

G5 Entertainment Avanza – se aktiekurs idag

Se G5 Entertainment senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter G5 Entertainment – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien G5 Entertainment.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i G5 Entertainment.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om G5 Entertainment

G5 Entertainment

TickerG5EN
ListaMid Cap
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschGaming & Spel
Börsvärde3 739 MSEK
Omsättning1 239 MSEK
Vinst188 MSEK
P/E19.8
P/S2.8
Utdelning6.3 SEK
Direktavkastning1.4%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien G5 Entertainment

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om G5 Entertainment? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter