Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "Avsnitt 518 - Sommarpoddare Kristofer Barrett" av Börspodden intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Placerapodden, Fill or Kill eller Analyspodden med flera.

1. Avsnitt 518 - Sommarpoddare Kristofer Barrett

Som årets årets sista sommarpoddare kan vi varmt välkomna Kristofer Barrett, fondförvaltaren som förvaltar över 200 miljarder kronor. Kristofer berättar om sin resa, allt från film look-a-like, studier vid..

En podcast från Börspodden som du tar del av här.

2. Lyx, lönefällor och tveksamma insiderköp

Vikande efterfrågan på lyx, lönenivån att se upp med, egna aktieaffärer och tveksamma regler för insynsköp är några ämnen vi dyker ned i den här veckan. Med Pär Ståhl, Ellinor Beckett och Martin Blomgren. ...

En podcast från Placerapodden som du tar del av här.

3. Avsnitt 434 - Frågeavsnitt!

I dagens avsnitt:   Lyssnarnas frågor till podden, där allt mellan handel och och vem som tar mest i bänkpress besvaras...

En podcast från Fill or Kill som du tar del av här.

Vanskligt fyndläge

4. Vanskligt fyndläge

Di:s Agnetha Jönsson och Ulf Petersson pratar om  veckans rapportflod där Alfa Laval, BHG och Truecaller sticker ut på uppsidan, medan Boliden, Electrolux och Viaplay har det tuffare. Det bjuds också på en..

En podcast från Analyspodden som du tar del av här.

5. Avsnitt 147 – Sommarintervju med James Ahrgren från AQ Group

Det har blivit dags för sommarintervju med James Ahrgren VD på AQ Group (4:38). Vi svarar sedan på en lyssnarfråga om hur vi gissar framtida omsättning i bolagen vi följer m.m. Vi och våra sponsorer önskar alla..

En podcast från Kvalitetsaktiepodden som du tar del av här.

6. 79. Sustainable Energy Solutions  – Storskalig långtidsenergilagring i gruva för den gröna omställningen

Sustainable Energy Solutions vd, Henrik Boman, gästar Småbolagspodden för att prata om bolagets klimatsmarta energilösningar, där energilagring i gruva, batterier och solpark är i fokus. Hör Henrik Boman berätta..

En podcast från Småbolagspodden som du tar del av här.

7. Tips vid köp av bostadsrätt för den försiktige | Intervju med Mikael Goldstein om BRF | #313

Att köpa en bostadsrätt är ett av de största ekonomiska beslut vi tar i livet. Därför tycker jag att det är viktigt att göra det som man kan för att det ska bli rätt. Förutom de uppenbara sakerna att gilla..

En podcast från RikaTillsammans som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Alfa Laval

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt