Veckans 7 mest lyssnade börspoddar
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Privatekonomi

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar

Veckans

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "#53 Easy Grease & Näsdukar" av Aktiesnack intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Nånting Om Aktier, Analyspodden eller Börspodden med flera.

1. #53 Easy Grease & Näsdukar

Vi går igenom två sprillans nya case som vi har tagit signifikanta positioner i, Hove och Duni. Utöver det diskuteras Raketech, Betsson, Vertiseit, Waystream och Sunex. Tidsstämplar: 04:45 – Raketech 05:43 –..

En podcast från Aktiesnack som du tar del av här.

2. 146. Sommarspar med Tova Larsson

Veckans avsnitt lyfter en del skräckexempel och fakta som säger varför man ska ha koll på sina investeringar. Tillsammans med Tova Larsson, Verksamhetschef på Ung Privatekonomi, går vi igenom vikten av att göra..

En podcast från Nånting Om Aktier som du tar del av här.

3. Vanskligt fyndläge

Di:s Agnetha Jönsson och Ulf Petersson pratar om  veckans rapportflod där Alfa Laval, BHG och Truecaller sticker ut på uppsidan, medan Boliden, Electrolux och Viaplay har det tuffare. Det bjuds också på en..

En podcast från Analyspodden som du tar del av här.

Avsnitt 519 - Skamlös

4. Avsnitt 519 - Skamlös

Det inverterade dreamteamet är återförenat i BP-studion efter en lång sommar. Memestocks har återigen blivit populärt och moderskeppet till alla memestocks synas. En spricka har uppstått i podden som det behöver..

En podcast från Börspodden som du tar del av här.

5. Lyx, lönefällor och tveksamma insiderköp

Vikande efterfrågan på lyx, lönenivån att se upp med, egna aktieaffärer och tveksamma regler för insynsköp är några ämnen vi dyker ned i den här veckan. Med Pär Ståhl, Ellinor Beckett och Martin Blomgren. ...

En podcast från Placerapodden som du tar del av här.

6. Avsnitt 147 – Sommarintervju med James Ahrgren från AQ Group

Det har blivit dags för sommarintervju med James Ahrgren VD på AQ Group (4:38). Vi svarar sedan på en lyssnarfråga om hur vi gissar framtida omsättning i bolagen vi följer m.m. Vi och våra sponsorer önskar alla..

En podcast från Kvalitetsaktiepodden som du tar del av här.

7. 132. Metaagenter och statskupp

Hedgefonden Antiloops egen Karl-Mikael Syding flyger solo bland supraledare, senaste låne-SLOOS, statskuppen i Niger, Metas nya virtuella personligheter, en makrojämförelse med den ursprungliga pivoten från 2019..

En podcast från Antiloop Podcast som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Alfa Laval

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt