Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "86. Diamyd Medical – Om fas 3-studien och den pågående emissionen" av Småbolagspodden intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Nånting Om Aktier, EFN Marknad eller Börsen för alla med flera.

1. 86. Diamyd Medical – Om fas 3-studien och den pågående emissionen

Diamyd Medicals vd, Ulf Hannelius, gästar Småbolagspodden för att prata om hur marknaden för diabetesmedicin håller på att förändras och hur det går för bolagets pågående fas 3-studie.  Avsnittet är ett..

En podcast från Småbolagspodden som du tar del av här.

2. 157. Gäddhäng med Hästen om iGaming

Erik Lundberg, Aka Aktiehästen, tar Markus på en travtur genom iGaming-branschen. Innan vi drar igång iGamingen kör Markus sin take på Rustas ($RUSTA) notering och Dustins ($DUST) företrädesemission. Det blir en..

En podcast från Nånting Om Aktier som du tar del av här.

3. 314. 9 bolag som väntas maxa utdelningen 2024

Många svenska storbolag spås gå mot ordentliga vinstökningar jämfört med i fjol, något som kan innebära även höjda utdelningar under nästa år. Men vilka utdelningsaktier ska man egentligen välja inför..

En podcast från EFN Marknad som du tar del av här.

6. Köpvärt trots rapportrusning

4. 6. Köpvärt trots rapportrusning

Börsen surar trots fina rapporter på flera håll, inte minst Volvo och Handelsbanken som bägge imponerade på flera plan. Men amerikanska räntor stiger allt högre, geopolitiska risker bara ökar och investerare..

En podcast från Börsen för alla som du tar del av här.

5. Episod 286 - Nästan allt om börsaktuella lågpriskedjan Rusta

Viktigt - jag är anställd av Carnegie som även är rådgivare i denna transaktion. Avsnittet är dock inte sponsrat. Lågpriskedjan Rusta grundades 1986 i samband med att den första butiken öppnades i Gävle. Idag..

En podcast från Investerarens Podcast som du tar del av här.

6. 143. Energi, vapen och pengar

Hedgefonden Antiloops Karl-Mikael Syding funderar över rollen för energi, vapen och pengar i ett allt mer konfliktfyllt årtionde. Man gör bäst i att vara förberedd innan jordnötssmöret träffar fläkten, men..

En podcast från Antiloop Podcast som du tar del av här.

7. 321: När Sverige slutade vara speciellt

Ny vecka, ny graf! Den här gången tittar vi på slutet på svensk ekonomisk exceptionalism...

En podcast från Kapitalet som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Diamyd Medical

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.