Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"Aktierna du kan äga i 20 år" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "Aktierna du kan äga i 20 år" av Placerapodden intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Aktiesnack, Morgonrapporten eller Paretodesken med flera.

1. Aktierna du kan äga i 20 år

I veckans redaktionspodd pratas det rapportperiod, aktiecase och Wolters Kluwer. Medverkar gör Daniel McPhee, Pär Ståhl, Ludvig Löngårdh och Karl Lans. ................................................................

En podcast från Placerapodden som du tar del av här.

2. #39 Liquor, ladies and leverage

Veckans avsnitt inleds med en mini-intervju med Anders Storm, VD på Siver Semiconductors. Efter det diskuteras Maha Energy, Byggmax, Note, Incap och Meta. Avslutningsvis pratar vi om för- och nackdelar med belåning..

En podcast från Aktiesnack som du tar del av här.

3. 230209 - Allt ljus på Riksbanken

230209 - Allt ljus på Riksbanken. ..

En podcast från Morgonrapporten som du tar del av här.

Hexatronic fortsätter överraska positivt / God morgon från Paretodesken 9 februari

4. Hexatronic fortsätter överraska positivt / God morgon från Paretodesken 9 februari

Idag diskuteras morgonens rapporter, bland annat Hexatronic och Munters med analyschef Stefan Wård och verkstadsanalytiker Anders Roslund. Disclaimer: ”Informationen i denna video ska inte ses som investeringsråd...

En podcast från Paretodesken som du tar del av här.

5. 262. Sju bankaktier att hålla koll på

Stigande räntor sägs ge klirr i kassan för Sveriges banker. Men hur bra går det för dem – och vad kommer de att ge för utdelningar? Det diskuterar Marcela Klang, analytiker på Handelsbanken, och Lars Frick,..

En podcast från EFN Marknad som du tar del av här.

6. 19. 2023 kan bli bättre än många tror

Börsåret 2023 kan bli bättre än vad många tror, även om det finns utmaningar och hot att se upp med. Det finns statistik som talar för att börsen bottnade hösten 2022 och kan fortsätta stiga framöver. Vi..

En podcast från Börspanelen som du tar del av här.

7. Experterna om börsåret 2023 - The Movie

I denna livepodd inspelad på GT30 i Stockholm gästas vi på scenen av förvaltare från Carnegies selectfonder med inriktning mot globala aktier, svenska aktier, fastigheter och infrastruktur. Förvaltarna berättar..

En podcast från Banking By Daniel som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Byggmax

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.