Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"Avsnitt 393 - Överbelåningsveckan" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "Avsnitt 393 - Överbelåningsveckan" av Fill or Kill intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Börspodden, Kvalitetsaktiepodden eller Småbolagspodden med flera.

1. Avsnitt 393 - Överbelåningsveckan

I dagens avsnitt:   Urb-it Castellum och Akelius Rutger-rabatten Twitter och Elon Musk Tesla som sentimentsindikator Nasdaq och mäklarkoderna Inflationen Index  ... och en spännande intervju i slutet av avsnittet (42..

En podcast från Fill or Kill som du tar del av här.

2. Avsnitt 477 - Gråtstoppen

Nasdaq fortsätter att gynna storfinansen medan område efter område rycks ifrån småspararna. Johan har varit i Spanien och har inte sett det minsta spår av lågkonjunktur. Det börjar bli dags för gratispengar..

En podcast från Börspodden som du tar del av här.

3. Avsnitt 127 - Nu rensar vi luften, igen!

I detta avsnitt blir det lite aktuellt, lite luftbehandlingsbolag, lite andra bolag och några lyssnarfrågor. Under aktuellt idag tar vi bl a upp Betssons vinstuppjustering och BHG:s vinstvarning men också mycket..

En podcast från Kvalitetsaktiepodden som du tar del av här.

65. Acarix – “Vår teknologi kan förändra sjukvården”

4. 65. Acarix – “Vår teknologi kan förändra sjukvården”

Bröstsmärta är en vanlig anledning till att söka vård. Men det är bara 10 procent av de som söker vård som till sist diagnostiseras med kronisk kranskärlssjukdom. Med Acarixs innovativa teknologi CADScor® kan..

En podcast från Småbolagspodden som du tar del av här.

5. Plejd med Babak samt amerikansk ekonomi och börs med Ian

Ian Shepherdson, ekonom med amerikansk ekonomi som specialitet, gästar podden för att ge oss sin syn på den amerikanska ekonomin. Ian är grundare av den oberoende analysfirman Pantheon Macroeconomics. Två gånger,..

En podcast från Banking By Daniel som du tar del av här.

6. 125. Fastighetsmiljarder och miljardärer upp i rök: Historien om överbelåningens onda cirkel

Året var 2022 när en era av kraftig uppvärdering i den svenska fastighetsmarknaden kom att stoppas. En postpandemisk och krigsvintrig ekonomisk oro resulterade i en hastig ränteuppgång som straffade affärer med..

En podcast från FollowTheMoney som du tar del av här.

7. Ny strategirapport: En kritisk fas

Carnegie Private Banking har släppt höstens strategirapport som ger en överblick över det ekonomiska klimatet och vår marknadssyn samt investeringsidéer som vi tycker är intressanta just nu. Helena Haraldsson ger..

En podcast från Carnegie Private Banking som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Acarix

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt