Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"Avsnitt 401 - Dansa i neon" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "Avsnitt 401 - Dansa i neon" av Fill or Kill intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Affärsvärlden Analys, Makropodd eller Placerapodden med flera.

1. Avsnitt 401 - Dansa i neon

I veckans avsnitt:   Smarteyes nyemission Neonode-update med Felix Lindberg (@F_Lindberg) Fastighetsmarknaden SBBs försäljning till Brookfield Årsstädning i portföljen Fingerprint FED Index  ... och avslutningsvis..

En podcast från Fill or Kill som du tar del av här.

2. #117 - Hopplösa vitvaror

Madeleine Lundberg, Daniel Svensson och Peter Benson går igenom några av Affärsvärldens senaste analyser: Electrolux, Bergman & Beving, Volati och Bulten. Plus ett par meningsutbyten om SBB och Rutger Arnhult...

En podcast från Affärsvärlden Analys som du tar del av här.

3. Har det vänt på börsen, eller är uppgången tillfällig?

Chefsekonom Jens Magnusson tar tempen på börsen tillsammans med placeringsstrateg Johan Hagbarth och aktiestrateg Esbjörn Lundevall. Är de senaste veckornas uppgång början på en återhämtning, eller är det bara..

En podcast från Makropodd som du tar del av här.

Anders Haskel: Här ska man investera nu

4. Anders Haskel: Här ska man investera nu

Aktieanalytikern och författaren Anders Haskel intervjuas av Placeras Karl Lans om hur han agerar i den rådande marknaden, vanliga misstag sparare gör, viktiga trender, vad man ska köpa nu och varför han tror att..

En podcast från Placerapodden som du tar del av här.

5. Teknisk analys: Ny bull market eller bear market rally?

Länk till videoversionen hittar du: https://www.carnegie.se/category/private-banking/teknisk-analys/ Både OMX och S&P har gått upp efter botten den 12 oktober, och fler och fler börjar fundera på om det här är..

En podcast från Carnegie Private Banking som du tar del av här.

6. 251. Fortsatt osäker börs - välj kvalitetsaktier

Vilka investeringsstilar fungerar bäst under olika konjunkturfaser och hur utvecklas börsen 2023? Det är två av frågorna som Maria Landeborn från Danske Bank svarar på i dagens avsnitt av EFN Marknad...

En podcast från EFN Marknad som du tar del av här.

7. Avsnitt 485 - Stora budmöjligheter

BPs känsla är att börsen är inne i en förnekelsefas inför vad som komma skall under vinterns vargamånader. Om det beror på PPM-pengarna, svag valuta eller FOMO är svårt att veta. Skräpbolag efter skräpbolag..

En podcast från Börspodden som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Bulten

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt