Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"Avsnitt 420 - Kontraktsbrott" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "Avsnitt 420 - Kontraktsbrott" av Fill or Kill intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Pareto Podcast, Carnegie Private Banking eller Penserpodden med flera.

1. Avsnitt 420 - Kontraktsbrott

I dagens avsnitt:   Rapporter - Volvo, Ericsson m.fl Blankatlistan - Köp eller sälj Apple Index Veckans Fill or Kill    Tack Robomarkets!  http://gorobo.pro/2aue    @RoboMarketsSE..

En podcast från Fill or Kill som du tar del av här.

2. 69. Skippa prognoser, satsa på principer!

Inspelat i mars 2023.  Björn Armfelt delar med sig av sina sju principer för investering.  Bolag vi pratar om är: Evolution, Ericsson, Swedbank och Cibus.     ”Informationeni denna podd ska inte ses som..

En podcast från Pareto Podcast som du tar del av här.

3. Investera före eller efter rapporterna?

Karl Hedberg, aktiechef på Carnegie Private Banking, analyserar Stockholmsbörsen två veckor in i andra kvartalet. Vilka besked från bolagsrapporterna är relevanta för investerare, och varför är kostnadskontroll..

En podcast från Carnegie Private Banking som du tar del av här.

Avsnitt 229: Vassa analytikerspaningar inför Q1 och bolagsbesök av Midsummer

4. Avsnitt 229: Vassa analytikerspaningar inför Q1 och bolagsbesök av Midsummer

Podden gästas av Sven Lindström från Midsummer för en diskussion om solpaneler, utökad produktionskapacitet och den aktuella nyemissionen, samt vad pengarna ska användas till. Dessutom är det äntligen..

En podcast från Penserpodden som du tar del av här.

5. Avsnitt 504 - Fire-rörelsens Obi-Wan Kenobi

Börsen har rivstartat efter påsk och är händelserikare än på länge med bud, vinstvarningar och SPAQ-affärer. Rapporterna har börjat strömma in och Börspodden försöker tolka vd-orden så gott det går...

En podcast från Börspodden som du tar del av här.

6. 132. Ständiga problem i börsjätten

I veckans avsnitt av Tillsammans mot miljonen pratas det om den heta hälsovårdsektorn, bra respektive dåliga rapporter, den starka börsen och faran med att hoppa på nya trender ur ett investerarperspektiv. In och..

En podcast från Tillsammans mot miljonen som du tar del av här.

7. 295: Hur fed förstörde ekonomin

I ett decennium sysslade världens centralbanker med pengatryckande och nollräntor. Men hur fattades egentligen besluten som format vår ekonomiska verklighet? Christopher Leonard har grävt i den amerikanska..

En podcast från Kapitalet som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Apple

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt