Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"Episod 290 - Vad innebär DRIP (Dividend Reinvestment Plan) som SBB nu lanserar?" toppar
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Privatekonomi

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"Episod 290 - Vad innebär DRIP (Dividend Reinvestment Plan) som SBB nu lanserar?" toppar

Veckans

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "Episod 290 - Vad innebär DRIP (Dividend Reinvestment Plan) som SBB nu lanserar?" av Avanzapodden intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Analyspodden, Börspodden eller Fill or Kill med flera.

1. Episod 290 - Vad innebär DRIP (Dividend Reinvestment Plan) som SBB nu lanserar?

I veckans avsnitt spanar vi in hur hög utdelningstillväxten i OMXS30 blev i slutändan nu när samtliga bokslut kommit. Hur många bolag har höjt utdelningen, bibehållit den oförändrad, sänkt eller slopat den?..

En podcast från Avanzapodden som du tar del av här.

2. ”Batljan sitter inte still”

I veckans avsnitt tipsar Di:s Ulf Petersson och Torbjörn Isacson om två intressanta aktier samt diskuterar vad den stora förändring som pågår i industriföretaget Trelleborg kan betyda för bolagets framtid. Även..

En podcast från Analyspodden som du tar del av här.

3. Avsnitt 496 - Uppåt i BP-fabriken

Det är feststämning i BP-studion efter att stjärnorna för en gångs skull står rätt. Det är dock inget hinder för att hitta personligheter på twitter som är extremt tröttsamma, ägare som gör för lite och..

En podcast från Börspodden som du tar del av här.

Avsnitt 412 - V-formation

4. Avsnitt 412 - V-formation

I dagens avsnitt:   Rapporterna EG-spektaklet "Upp till bevis"-bolagen Mips Svenska inflationen och Riksbanken Index Veckans Fill or Kill..

En podcast från Fill or Kill som du tar del av här.

5. Heta aktierna på Large Cap - Lars Söderfjell, Aktiechef Ålandsbanken - Sparpodden 482

Dagens gäst är Lars Söderfjell, Aktiechef på Ålandsbanken! Lars är expert på Large Cap, och det pratas om specifika case inom bl.a bank, verkstad och investmentbolag. Vilken storbank gillar han mest? Vilken..

En podcast från Sparpodden som du tar del av här.

6. 287: Tre doser optimism!

Den ekonomiska situationen är ju som bekant ganska dyster. Men den här veckan vänder vi på steken och hittar tre saker som faktiskt ser ut att bli bättre! En här-och-nu-analys över varför det nuvarande..

En podcast från Kapitalet som du tar del av här.

7. 124. Förlustbolagens tuffa resa

Rapportslakt i tillväxtaktier, pånyttfödd ränteoro hämmar börsen, likaså de fler avkastningsalternativen och ännu ett förhoppningsbolag åt skogen. Det och otroligt mycket mer i veckans avsnitt av Tillsammans..

En podcast från Tillsammans mot miljonen som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Samhällsbyggnadsbolag

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt