Trelleborg (TREL B) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Trelleborg (TREL B)

Trelleborg aktie

Trelleborg är specialiserade inom polymerlösningar. Bolagets produkter tätar, dämpar och skyddar applikationer i diverse industriella miljöer och fordonsutrustning. Kunderna återfinns inom tillverkning, transport och lantbruk samt bland aktörer inom fordonsindustrin. Trelleborg har verksamhet på global nivå fördelat över ett flertal affärsområden.

Trelleborg Utdelning

En aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sina innestående tillgångar, från bolaget, till aktieägarna. I de flesta fall är det när bolag likt Trelleborg går med vinst som de väljer att dela ut en viss del av vinsten. Utdelningen i Trelleborg är just nu 5 SEK per aktie om man kollar rullande 12 månader vilket innebär en direktavkastning2.2%. Direktavkastningen är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till ett företags aktiekurs.

Trelleborg Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Trelleborg. Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Trelleborg, som verkar inom materialsektorn och finns på large cap-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Nyhet | Privata Affärer

Kepler: Positivt för organisk tillväxt i Trelleborg

Kepler Cheuvreux gör mindre ändringar i sina prognoser för det fjärde kvartalet 2020 för Trelleborg, men ser optimistiskt på 2021 och höjer ...

Trelleborg
08 Jan 08:10

Du har väl inte missat våra bolagssidor?

Här hittar du allt om ett enskilt bolag. Utöver nyheter, videos, blogginlägg och insynshandel så hittar du även nyckeltal och bra relaterade länkar till bolagens hemsida men även direktlänkar till verktyg för analys m.m.

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Trelleborg

Trelleborg

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerTREL B
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorMaterial
BranschKemikalier
Börsvärde61 452 MSEK
Omsättning36 493 MSEK
Vinst2 711 MSEK
P/E22.7
P/S1.9
Utdelning5 SEK
Direktavkastning2.2%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Trelleborg

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Trelleborg? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter