Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"Kvartalet | Niklas Zuckerman om Logisteas K4 och bokslut 2022" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "Kvartalet | Niklas Zuckerman om Logisteas K4 och bokslut 2022" av Kvartalet intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Fill or Kill, Affärsvärlden Analys eller Marknaden med flera.

1. Kvartalet | Niklas Zuckerman om Logisteas K4 och bokslut 2022

Det är dags för Niklas Zuckerman, vd för Logistea, att ta plats i intervjustolen och kommentera bolagets resultat för fjärde kvartalet och bokslut för 2022. Logistea har vuxit snabbt, vilket är tydligt av de..

En podcast från Kvartalet som du tar del av här.

2. Avsnitt 411 - Torktumlaren

I dagens avsnitt:     Rapporter   Mips  Nolato  Bostadsmarknaden och Akelius  Fastpartner halverar D-aktie  SBB Neobo  H&M  Tigo, Kursen rusar  Fed och CPI-siffran  Veckans Fill or Kill   Tack RoboMarkets!  gorobo..

En podcast från Fill or Kill som du tar del av här.

3. #121 - Från Indoor till outdoor

Peter Benson och Björn Rydell går igenom följande bolag i veckans podd: Nibe, Evolution, G5 Entertainment, Tobii, Thule och Upgrade Invest.   Detta avsnitt av Affärsvärlden Analys sponsras av: Spotlight Stock..

En podcast från Affärsvärlden Analys som du tar del av här.

Fredag! Embracer, förvärvarna och baklängesläsning

4. Fredag! Embracer, förvärvarna och baklängesläsning

Marknadens fredagsprogram är tillbaka! Idag om rapportveckans största skrällar.  Vi snackar: Embracer, serieförvärvare och varför man ska läsa rapporterna bakifrån.  Gäster: Jon Hyltner, småbolagsförvaltare..

En podcast från Marknaden som du tar del av här.

5. Episod 289 - Nästan allt om utdelningar under årets utdelningsbonanza

Årets utdelningsbonanza är här vilket innebär att det är högtid för utdelningsjägare. Eller som Nicklas brukar säga, det regnar pengar under börsens monsunperiod.  Boksluten kommer med utdelningsförslagen som..

En podcast från Avanzapodden som du tar del av här.

6. "Rekylläge på börsen"

Veckans poddare är överens om att det kan vara läge att plocka hem lite vinster efter ännu en positiv börsvecka. Ulf Petersson tycker att det är läge att plocka hem vinst efter Bolidens rapport och Agnetha..

En podcast från Analyspodden som du tar del av här.

7. 150. Plockar upp trendstark aktie

150. Plockar upp trendstark aktie. ..

En podcast från Aktiepodden som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Akelius

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.