Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest sedda börsvideos –"Market update 25 juli: Taking profits!" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Market update 25 juli: Taking profits!" av Ten Bagger intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från Direkt Studios, Nordnet eller Pareto Securities med flera.

1. Market update 25 juli: Taking profits!

Juli har spelat ut enligt plan med helt ok börs och där Nasdaq, growth och tech varit ledare under de senaste veckornas uppgångar! Då börserna mer eller mindre har gjort den rörelsen som vi såg framför oss för..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

2. Trading Direkt analyserar bolagen på Spotlight 2022-07-27: Syncro, Spotlight Group, SoldiX med flera

00:00 - Introduktion 03:17 - SolidX 05:35 - Sound Dimension 06:19 - Spacett 07:50 - Spermosens 09:28 - Spotlight Group 10:00 - Streamify 10:46 - Sustainion 12:37 - Sydsvenska Hem 13:09 - Syncro 13:55 - SyntheticMR 14:52..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

3. Deglobalisering & kontraktstillverkning med Hanza - Sparpodden 455

👉 Följ Nordnets YouTube kanal för att få bättre koll på Börsen: https://www.youtube.com/user/nordnetbank Gratis webbinarier som ger dig kunskapen att investera smartare: 👉 https://blogg.nordnet..

En video från Nordnet som du tar del av här.

4. Egetis Therapeutics: H1 2022 Recap and Outlook | Company Interview

Our biotech analyst Dan Akschuti interviewed Egetis Therapeutics’ CEO Nicklas Westerholm as well as board member & main shareholder Peder Walberg on the progress the company has gone through since its formation in..

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

Tethys Oil - ABGSC Investor Days May 24, 2022

5. Tethys Oil - ABGSC Investor Days May 24, 2022

Glöm inte att prenumerera på kanalen för att få ta del av fler intressanta bolagsfilmer, intervjuer och presentationer. Klicka här: https://www.youtube.com/c/FinWireMediaSE?sub_confirmation=1 Detta är en..

En video från FinWire TV som du tar del av här.

6. Detta ska du investera i nu enligt teknisk analys | EFN Marknad 15 juni

Ett matigt avsnitt med teknisk analys bjuder EFN Marknad på i dessa oroliga börstider. För analysen står förvaltaren Nils Brobacke. I programmet analyseras: -Amerikansk tioårsränta -Tysk tioårsränta -High..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

7. Positiv börsöppning indikeras. Aktier som brutit upp från konsolideringar!

Positiv börsöppning indikeras. Preliminära PMI-data på agendan. Defensiva bolag har börjat visa styrka mot cykliska. Novo Nordisk och Axfood har brutit upp från konsolideringar! Fortsatta konsolideringar i OMX30...

En video från IG Sverige som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Axfood

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.